Hirdetés
- IFA 2025: Sokrétű tudást kínál az AGM két friss strapabírója
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- IFA 2025: Lépcsőmászó, víztisztító, szögletes és gombóc alakú robotporszívók
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Google Pixel topik
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Aktív témák
-
VaZso
senior tag
Nem járt mostanában nálam a gép, ezért 100%-os választ most nem tudok mondani, de elvileg performance módra van állítva, ha minden igaz, így fix maximumon kéne mennie.
Próbáltam dinamikus módban is, az nem hozott változást.
Persze kernelt nem forgattam ennyit, csak az összhatás (programok futása, ilyesmi) alapján volt érzékelhető, hogy még mindig nem stimmel. - (ill. elkezdtem kernelt forgatni és nem emelkedett meg a hűtés fordulatszáma sem)
2.6.26-os kernellel indítva a rendszert pedig megtáltosodott minden értelemben, a 2.6.28-as kernelt például - pont azért - onnan fordítottam. Egyedül a wlan-nal adódtak gondok, különben maradt volna rajt a 26-os emiatt.
Szerintem valahogy ezen a procin nem működik rendesen ez a frekvenciaváltás dolog most, vagy a Lenovo-nak van valami spec. kezelése.
Várhatóan vizsgaidőszak után foglalkozom majd komolyabban a géppel, bár tesztelni nem hiszem, hogy sokat tudom, nem nagyon szeretik mellőzni, napi használatban van...
Érdekelne viszont a probléma oka, úgyhogy igyekszem még körülnézni rajta, ha kezem közé kerül, mert jó lenne megoldani...
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest