- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A Motorolának is a Bose hangol
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
Aktív témák
-
VaZso
senior tag
Nem járt mostanában nálam a gép, ezért 100%-os választ most nem tudok mondani, de elvileg performance módra van állítva, ha minden igaz, így fix maximumon kéne mennie.
Próbáltam dinamikus módban is, az nem hozott változást.
Persze kernelt nem forgattam ennyit, csak az összhatás (programok futása, ilyesmi) alapján volt érzékelhető, hogy még mindig nem stimmel. - (ill. elkezdtem kernelt forgatni és nem emelkedett meg a hűtés fordulatszáma sem)
2.6.26-os kernellel indítva a rendszert pedig megtáltosodott minden értelemben, a 2.6.28-as kernelt például - pont azért - onnan fordítottam. Egyedül a wlan-nal adódtak gondok, különben maradt volna rajt a 26-os emiatt.
Szerintem valahogy ezen a procin nem működik rendesen ez a frekvenciaváltás dolog most, vagy a Lenovo-nak van valami spec. kezelése.
Várhatóan vizsgaidőszak után foglalkozom majd komolyabban a géppel, bár tesztelni nem hiszem, hogy sokat tudom, nem nagyon szeretik mellőzni, napi használatban van...

Érdekelne viszont a probléma oka, úgyhogy igyekszem még körülnézni rajta, ha kezem közé kerül, mert jó lenne megoldani...
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs