Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
Ziog
aktív tag
Rhythmbox-szal lenne egy kis gondom, konkrétan annyi, hogy nem játszik le semmit. Eddig audacioust használtam, de gondoltam jobb, ha rendszerezve vannak a dolgok, így választottam a rhythmboxot. Ha megpróbálok, mondjuk netes rádiót pl MR2-t lejátszani, akkor kiírja, hogy Nem lehet lejátszásra megnyitni a hangeszközt. Ugyanez van mp3-nál is. Különben van hang, szóval csak a rhythmbox csinálja ezt. Lehet benne valahol audio kimenetet konfigolni, mert én nem találtam meg. iPod támogatása hibátlan, de hogy miért nem játszik le semmit nem értem.
Akinek van bármi ötlete az írjon, előre is kösz.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4569, 100% AKKSI
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest