Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
FefeeX
veterán
A következő problémám akadt:
Telepítettem a 8.10-es Kubuntut, illetve már a liveCD indításnál is jelentkezett a probléma. A betűk olyan kicsik voltak, hogy nem lehetett őket látni, csak odagondolni hogy mi micsoda. Nagy nehezen megtaláltam a beállításokban, hogy hol lehet átállítani a betűméretet, így átállítottam 96-ra, így már olvasható volt, azonban csak az ablakokon belül állította át a betűket, a menükben, ablakok feliratában, stb még mindig apró betűk vannak, reméltem hogy telepítés után máshogy lesz de sajnos úgy maradt...Erre milyen megoldást javasoltok?
Egyéb:
- a Logitech DiNovo Laser garnitúrámat nem igazán szeretné kezelni egyik Ubuntu sem, illetve, akkor megy csak a billentyűzet és az egér is, hogy ha indulás után a BT adóvevőt lehúzom és újra rátolom. (Dos alatt ilyen nincs, ott mindig megy...)
- a telepítés után a jobb alsó sarokban megjelent egy VGA kártya szerű ikon, eszközillesztő frissítés volt vagy hasonló, de miután rámentem, feldobott egy ablakot hogy adjam meg a jelszót, azonban innentől csak az egér mozgott, kattintani semmire nem lehetett (se menü se háttérben más), és írni sem lehetett a billentyűzettel...
Aktív témák
- Horgász topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- VR topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Dell Latitude 5490 14", HD,i5-8350U,8GB,256GB SSD,WIN11
- 27% - Lenovo Legion R27qe IPS Monitor! 180Hz / 0.5ms
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Részletfizetés BankMentes Kamatmentes 12 havi részlet Lenovo Legion Pro 7 27% Áfás számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest