Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Új hozzászólás Aktív témák
-
wesker24
senior tag
Na én csak az Online-t használom és elég jó !
Habár most éppen ott tartok ami rohatt nehéz !
Legalábbis egy magam számára !
A multi kaland részében a kút kristályoknál vagyok ahol a kristályokat kell begyüjteni !
De az egymagam számára elég nehéz főleg amikor 4 kö gólem is megjelenik !
Amugy lvl 21-es vagyok és jelenleg kétkezes harcos karakter vagyok !
És igen összegyüjtöttem a 10k lovét a falura vettem is egyet és azzzal is szoktam nyomni !
Amugy a falu része is egész jó kapsz egy saját házat amiben a legjobb cuccaid tárolhatod!
Megcsináltam a tutorialt igy már termeli nekem a pénzt naponta és már jönnek is hozzám az emberek beköltözni !
A Tutorial szerint csinálni kellett egy Tanyát ami húst termel az embereknek hogy ne haljanak éhen ! Csinálni kellett egy kereskedőt is hogy az emberek megtudják venni a fontos dolgokat amugyha rengetegcuccodvanitt érdemes eladni mert nagyon jó árat adnak érte !
A másik fontos dolog a védelem csináltam 2 örtornyot hogy bevédjem a falumat is !
És a falum máris müködöképes lett de ahogy elnéztemnagyon sok mindent lehet itt épiteni fejleszteni stb...
Lehet kovács mühelyet Templomot kocsmát megy egyéb szórakózó helyeket épiteni ami javitsa az emberek morálját !
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan - Apple MacBook Neo 13" A18 Pro 6CPU/5GPU/ 8GB/256GB Touch ID - Indigo/Silver
- Microsoft Surface Laptop 7 13,8" 2340x1560 touchscreen, Snapdragon X Elite, 32GB/1TB
- Biostar A55MLV Ver. 6.0 AMD FM1 alaplap
- Gyári dobozos Sapphire Radeon HD5450 PCI-E videokártya, szinte új!
- Asus Radeon HD5770 GDDR5 512 MB 128 bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti Formula Air Mesh G3 400W
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Oppo Reno A17 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest