Hirdetés
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wesker24
senior tag
válasz
frame>24
üzenetére
Én néztem a Witcher 2-öt de elég nehézre sikeredett már Normalon én Casual Gamer vagyok nem pedig profi !
Csak a Witcher2 Prologue-jában többször meghaltam mint az összes eddig RPG játékban !

Meg egyébként kibaszott nagy gépigénye van nálam se képes elmenni maximális grafikán ha az Über Antialiasingot és SSAO-t rárakom a gépnek annyi kaputt Game Over olyan szinten kifekszik hogy csak na !
Söt az árnyék programozást se sikerült belönniük mert az is zabálja a gépet rendesen !
De szerencsére nekünk zöldeknek az Nvidia máris kidobta a legujabb drivert ami óriási javulás tapasztalható és már be lehet lönni a grafikát ugy hogy High grafikai szinten is tudj játszani ! És a játék elején ahol 8-11 FPS volt a legujabb NV drivernek hála már 60 FPS van !
De Az ATI-sok szivnak mint a torkos borz mert azATI nem dobott még ki olyan drivert amivel a W2 jobban futna ! És még medium-on is beszokott nekik akadni rendesen !
Habár jövö héten várható az újabb patch !
Ezért is játszom inkább a Fable 3-al lehet hogy nem közeliti meg a W2 hangulatát de nekem nagyon tetszik hozza a Fable 1 hangulatát !
Söt az legalább maximális grafikai felbontás melett is lazán megy !
Habár nem közeliti meg azt a grafikai szintet mint a W2 de a Fable-ben mindig is a mese szerű világ volt a domináns !
És jelenleg amig a W2-höz ki nem adnak egy pár patchet addig én vigan el lesszek addig a Fable 3-al !
Amugy azt tudtátok hogy teherbe lehet ejteni az Online Társunkat !

Ha jelenleg van 2 Online karakter az egyik férfit inditott a másik nőt akkor nem hogy csak együtt csinálhatják a küldiket hanem össze is jöhetnek ésott minden megtörténhet !
Össze lehet jönni egymással össze lehet házasodni lehet szexelni és teherbe ejteni a másikat és késöbb megszületik az elsö Online BABY !

Na mondom ez annyira beteg hogy már jó! És ki kéne próbálni ! xD
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Elemlámpa, zseblámpa
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hardcore café
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3998, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest