Hirdetés
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- iPhone topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
wesker24
senior tag
válasz
frame>24
üzenetére
Én néztem a Witcher 2-öt de elég nehézre sikeredett már Normalon én Casual Gamer vagyok nem pedig profi !
Csak a Witcher2 Prologue-jában többször meghaltam mint az összes eddig RPG játékban !

Meg egyébként kibaszott nagy gépigénye van nálam se képes elmenni maximális grafikán ha az Über Antialiasingot és SSAO-t rárakom a gépnek annyi kaputt Game Over olyan szinten kifekszik hogy csak na !
Söt az árnyék programozást se sikerült belönniük mert az is zabálja a gépet rendesen !
De szerencsére nekünk zöldeknek az Nvidia máris kidobta a legujabb drivert ami óriási javulás tapasztalható és már be lehet lönni a grafikát ugy hogy High grafikai szinten is tudj játszani ! És a játék elején ahol 8-11 FPS volt a legujabb NV drivernek hála már 60 FPS van !
De Az ATI-sok szivnak mint a torkos borz mert azATI nem dobott még ki olyan drivert amivel a W2 jobban futna ! És még medium-on is beszokott nekik akadni rendesen !
Habár jövö héten várható az újabb patch !
Ezért is játszom inkább a Fable 3-al lehet hogy nem közeliti meg a W2 hangulatát de nekem nagyon tetszik hozza a Fable 1 hangulatát !
Söt az legalább maximális grafikai felbontás melett is lazán megy !
Habár nem közeliti meg azt a grafikai szintet mint a W2 de a Fable-ben mindig is a mese szerű világ volt a domináns !
És jelenleg amig a W2-höz ki nem adnak egy pár patchet addig én vigan el lesszek addig a Fable 3-al !
Amugy azt tudtátok hogy teherbe lehet ejteni az Online Társunkat !

Ha jelenleg van 2 Online karakter az egyik férfit inditott a másik nőt akkor nem hogy csak együtt csinálhatják a küldiket hanem össze is jöhetnek ésott minden megtörténhet !
Össze lehet jönni egymással össze lehet házasodni lehet szexelni és teherbe ejteni a másikat és késöbb megszületik az elsö Online BABY !

Na mondom ez annyira beteg hogy már jó! És ki kéne próbálni ! xD
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- World of Tanks - MMO
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Apple iPhone 11 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 221 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest