Hirdetés
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Dehogy, bátyó, az a co-op, hehehe... lehet többen (max 8 tán) együtt tolni neten. Ez a co-op van hét részre osztva. frame>24-gyel nyomtunk egy sort, de nem mentünk bele a céhekbe (sem).
Két serialt kapsz az alapjátékhoz is, az egyik az aktivációs kód, a másik egy ingame item (nálam egy kalapács volt, a játékból érhető el az Enter Key menü), gondolom az lesz a két szám. Royalhoz van még egy pár bonus item...
Multihoz megint csak ingame kellett fiókot létrehozni... szerintem ahhoz is az első, aktivációs kód kellett, de gondolom azóta rájöttél, hogy mi micsoda..nyomottfos = agyonreklámozott gyenge játék
legyenmárvége = ha már elkezdtem, be kéne fejezniLótanács: 1.2 patch után gazdagabb lesz a menü, grafika fül különösen. A játék opciókban szerintem nagyon érdemes átállítani a inventory item icons-t smallra. Na és persze hardon kell indítani
!frame>24: Jameg, a manuál nézegetése közben (ha már végre kézben lehet tartani, megnéztem), érdekes dolgot olvastam: az a village amit multiban vehetsz 10 rugóért az valamilyen rts-szerű(!!!) faluépítgetős-védős játékot indít, de többet ne kérdezz, mert nem próbáltam, nem is kerestem rá...
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- AKCIÓ! 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
!