- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- iOS alkalmazások
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
- Lassan húzóágázat lesz a villanyautó a Xiaominál
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Márkaleépítés árnyékában dönt üzemidőrekordot a OnePlus 15T
Új hozzászólás Aktív témák
-
evitiguF
senior tag
Sziasztok,
bár elég régi az utolsó bejegyzés, a játék meg még annál is régebbi, megpróbálkozom szinte a lehetetlennel.
Édesapám szereti a játékot, (nem is a második részét, most épp az elsővel játszik) viszont szüksége lenne egy végigjátszásra, magyar nyelven.Anno volt erre egy oldal, a topikot és az első rész topikját végignyálaztam,
http://www.2worlds.hu/news.php
címen működött az oldal. Sajnos már nem elérhető.
Archive.org-vel próbáltam visszanézni, meg is van a végigjátszásnak a listája, viszont onnantól már nem volt mentés az oldalról, így sajnos nem látom a tényleges oldalakat.Van esetleg még egy működő oldal, vagy nem mentette ki valaki ezt az oldalt, esetleg máshonnan egy alaposabb végigjátszást?
Próbáltam azt is kideríteni, ki üzemeltette anno ezt az oldat, és vele felvenni a kapcsolatot, eddig sajnos sikertelenül.
Köszi előre is, ha valaki tud segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Thin GF63 12VF RTX 4060 / 144Hz / SZINTE ÚJ!
- MSI Thin GF63 i5 / 16GB / RTX 3050Ti / 144Hz OLCSÓ GAMER!
- ASUS ROG Flow Z13 2in1 i9 / RTX 3050Ti / 120Hz GAMER TABLET!
- Asztali PC i7 13700K RX 7900 GRE 32GB DDR5 1TB NVME
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- 4TB Gen4x4 SSD
- 0perces DDR5 4800 vadiúj Ramaxel 2x12GB memória 1 év garancia
- Asrock Challenger RX 9070 XT // Felbontott // Számla // Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Asus TUF F15 FX506HE / 15,6" / i5-11400H / RTX 3050 Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest