Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tonyk
veterán
Naszóval megnéztem kipróbáltam az a gond amit mondtam!
Kicsomagolod az alapcsomagot: fli4l-2.1.11.tar.gz egy könyvtárba pl. c:\temp\router\
amint látod ebbe a könytárba kerül még egy ''fli4l-2.1.11'' nevű könyvtár is. Ennek a tartalmát vagy kimásolod a c:\temp\router -ba vagy ebbe tömöríted ki a DSL csomagot : dsl.tar.gz
Így már működni fog!
[Szerkesztve] -
Tonyk
veterán
Xerintem neked az a bajod, hogy az alapcsomag-ot mikor kitelepíted az csinál egy saját könyvtárat még +1 mélységben. Na ebbe a könyvtárba csomagold ki a dsl cuccát is. Akkor minden oda kerül ahová kell ...
-
Tonyk
veterán
válasz
Rommel6600 #1505 üzenetére
Egyszer kellet neked az alapcsomag, másodszor a dsl csomag. Mindkettő megvan?
-
Tonyk
veterán
válasz
Rommel6600 #1494 üzenetére
Figyu ott a link:
Ott van magyarul leírva (nem b@szogatásképp mondom!), totál szájbarágósan, a linuxhoz pedig nem kell értened!
Van hozzá win -es segédprogram is. de minden link ott van az oldalon ( a segédprogram http://fli4l.linuxportal.hu/fliwizNG.htm)
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Tonyk
veterán
válasz
Rommel6600 #1491 üzenetére
ez lesz a te barátod :
de itt is körbenézhetsz:
[Szerkesztve] -
Tonyk
veterán
válasz
Rommel6600 #1479 üzenetére
ja merthogy nincs előfizetése még a kollégának????
ezért nem értettem..... -
Tonyk
veterán
válasz
Korcsii #1412 üzenetére
Menj át a NET-es csomagokba. Én is féltem tőle,hogy kevés lesz, mert nekem jött 750KB/sec-el. De hát jobban megéri egész hónapban annyit használni amennyit akarom...., nem pedig allandóan a forgalommérőket lesni.
Most a NET512-ben vagyok, ugye ami 1024kbit-es vonal. Nem mondom hogy rossz mert jön a max 128KB/s-al, de lehetne gyorsabb is. De 6000 Ft-ért nagyon jó ez!
Meg hát 4500 és a 6000 között 1500 pénz van, amit egy gyenge pillanat alatt elkajálok...
(Ebben a hónapban 10.5GBnál tartok. Semmi extra, netrádió, stb...) -
Tonyk
veterán
-
Tonyk
veterán
tudom érdekes hozzáállás, de próbáljátok meg mégegyszer, azzal, hogy egy országos napilaban vagy tv-adónál cikket ill. riportot vagytok hajlandók készíteni, a nemlétező supportról, egy a magát legjobbnak, legfényesebbnek, nevező cégről.
persze az összes e-mailcímükre elnyomva, (külföldiekre is). Érdemes még az e-mailre rátenni, az olvasás visszaigazolást, ill az átvétel visszaigazolást is, hogy legyen nyom.
egy próbát még megér
[Szerkesztve] -
Tonyk
veterán
válasz
h_143570 #1396 üzenetére
- Remote managment a v3 ban csak egy gépről engedélyezett v2-ben megaható ip tartomány vagy egy gép.
-v3 ban van NAT adress mapping , b2-ben nincs
-v3-ban van a tűzfalnak időzíthető funkciói, v2-nek nincs
-v3 tűzfala mintha egy minimálisan jobban konfigolható
-v3-ban DMZ zóna több gépre is kiterjeszthető, mig a v2-ben csak 1 gépre
-v3 ban nem találtam DDNS-t illetve UPNP-t, v2-ben ezek vannak -
Tonyk
veterán
válasz
h_143570 #1391 üzenetére
Nem tudom mennyire országspecifikus, de nekem magyar jótállási jegyem van hozzá.
HRP -s a jótállási jegy, tehát akitől aktiől a Mistrál vette az magyar cég. Hogy ők honnét szereték be nem tom. De akkor mikor vettem mint említettem az IDC-ben és az Eurocatban is ez volt.
Onnét tudom, mert egy barátom előttem 1 hónappal vett egyet u.i part.no. -errel az idc-ben.
A könyve egyébként: Angol, német, panyol, francia, olasz nyelvű. A dobozán is ezek a nyelvek vannak feltűntetve
Uhhh, most nézem, 2 éves lesz dec. 05-én... és a gari 2 év. Remélem nem lesz gond vele ezekután.
[Szerkesztve] -
Tonyk
veterán
válasz
h_143570 #1389 üzenetére
Miroslav jó fej srác!
Nekem is ő segített! Akinek smc-je van bátran írjon neki! Nagyon gyorsan rácuppanak az ügyre!
Egy életre belopta magát szivembe az SMC kelet-európai supportja! Asszem' ezért fogok ezután csak SMC cuccot venni, még ha egy picit többe is kerül. Tanultam az ügyből!
A headquarterrel igaz vannak gondok, de Miroslav-ék jól dolgoznak, ez a lényeg!
[Szerkesztve] -
Tonyk
veterán
válasz
Rommel6600 #1379 üzenetére
jajj neeee!
Bejelentkezel (megadod a pppoe felhasználóneved és jelszót), megadod mettől meddig kérdezed le a forgalmad, majd megjelenik a táblázat hogy mennyit töltöttél le, amint látod ott a felhasználóneved, arra kattintva, előjön ez eddigi összes kapcsolódásod, felkapcsolódás, lekapcsolódás, le-fel töltött adatok, stb.
[Szerkesztve] -
Tonyk
veterán
válasz
Rommel6600 #1376 üzenetére
a tvnetwork forgalommérőjénél.... felcsatlakozol és megnézed 15 perc múlva hogy van-e új csatlakozás ill mióta van fenn.
[Szerkesztve] -
Tonyk
veterán
válasz
Rommel6600 #1341 üzenetére
ez így is van. Csak akkor kell fizetni ha köthető. Nyilván ha nem köthető akkor nem mikro esetében ki sem mennek, mert tudják hol van lan, kábel. Ezér tnem is értem, hogy :''elkérik és végül kiderül hogy nem köthető'' , mert ugyebár ez csak a mikro esetében van így
-
Tonyk
veterán
válasz
h_143570 #1320 üzenetére
már megtörtént a működő log mellékelése:
[Szerkesztve] -
Tonyk
veterán
válasz
Rommel6600 #1319 üzenetére
azért mert assembly != gépikód
-
Tonyk
veterán
válasz
h_143570 #1287 üzenetére
nem okoskodni akartam csak magam védtem le, igy látatlanba nem tudom ki mit csinál! Nehogy aztán meg jöjjön itt tépni a száját, hogy: ''neeeem megy, elronottad, mert szart adtál', és közbe másik routerbe erölteti bele.'
Mert mint látod van vbr, vbr eu, vbr v2 eu, sőt már láttam vbr v3 eu-t
[Szerkesztve] -
Tonyk
veterán
válasz
h_143570 #1280 üzenetére
Általában másnap, vagy két nap.
a kiszállítás díj cégtől függ. Van amelyiknek szerződése van valamelyik parcell céggel és ingyenes a kiszállítás, van ahol pénzért: 800-1500 ft között mozog. De ha felhívod a céget megmondják pontosan.
pl a legelső találatnál (Dreamcomp) láthatod is hogy ingyenes kiszállítás!
[Szerkesztve] -
Tonyk
veterán
a depoban van smc7004vbr Bővebben: link
nem sokan forgalmazzák. Érdemes lenne felhívni és megkérdezni, hogy vbr2-e. a Supplier Part No: 751.7501 (tehát ez az amelyikhez van új firmware) -
Tonyk
veterán
válasz
h_143570 #1271 üzenetére
értem.
Én 2 éve vettem a mistrálban (Isten bocsássa meg nekem, de ott olcsóbb volt (16.238Ft volt) )!
Akkor az idc ben is volt, de ők 500-al drágábban adták, és ugye 20m a kettő ... aztán mintha láttam volna akkor az Eurocatban is. Meg a Frank-ban (ott egy haverom melózott, azért jártam oda) -
Tonyk
veterán
válasz
h_143570 #1268 üzenetére
Most így hirtelen nem vágom mire gondolosz, de ezek vannak meg nekem is cd-n:
Bővebben: link -
Tonyk
veterán
Meg kelett volna említeni, hogy de van ám kábel is ám a lépcsőházban!
(fogj össze eggyel a lakók közül, fizessetek elő egy nagyobb, korlátlan csomagra és osszátok meg: 2048/512 elég jutányos kétfelé osztva: 4E/fő pénz. 3048 meg 5E/fő, és még a sávszélességgel sem lesz gondotok ;) )
a másik dolog, hogy nem tudom konkrét címet adtál-e?!
Sajnos vannak olyan területek, hogy az utca egyik fele kábel, a másik mikró. mert pl. a lakók nem egyeztek bele a kábel kiépítésbe.
[Szerkesztve] -
Tonyk
veterán
Egy barátom most vett egy routert (nem vezetékes, és nem is tvnetwork-re). Itthagyta nálam, míg nem megyek el kiépíteni a hálózatot náluk. Gondoltam kipróbálom.
Ez egy Conceptronic C100BRS4H router. 4 switch portos. Media Marktban vette ~7.500Ft. 5 év garancia.
eredmény: nem bont 15 percenként.
Nem tudom , hogy ez annak köszönhető, hogy csináltak valamit a hálózatukkal, vagy annak, hogy a router jó.
De esetleg egy alternatíva, aki routert keres... -
Tonyk
veterán
Mi is most váltottunk csomagot. Elsejétől él az új. 6000 Ft. NET512 a csomag, de 1024-es letöltés van. Eddig is mindig a 3GB-os csomagban voltunk 6000-ért. Szóval most nem kell figyelgetni a forgalmat.Sajna be is lassul, mert most van hogy 1.2MB/sec! el tudok tölteni. de az átlag 700KB/sec. Ez meg csak 128 ...
De ráér lejönni ;) -
Tonyk
veterán
válasz
Rommel6600 #1190 üzenetére
NEM! Minden authentikáció végén ez van.
(Tehát nálam a jól működő rendszer alatt is ez van 15 percenként)
Monday, September 26, 2005 09:49:10 DODriggered internally
Monday, September 26, 2005 09:49:10 start to dial-up
Monday, September 26, 2005 09:49:10 PADI sent
Monday, September 26, 2005 09:49:10 PADO recv 0056 xxx.tvnetwork.hu
Monday, September 26, 2005 09:49:10 PADR sent
Monday, September 26, 2005 09:49:10 PADS recv 0002 1D00
Monday, September 26, 2005 09:49:13 PPP3: TX LCP Request
Monday, September 26, 2005 09:49:13 PPP3: RX LCP ACK
Monday, September 26, 2005 09:49:13 PPP3: RX LCP Request
Monday, September 26, 2005 09:49:13 PPP3: TX LCP ACK
Monday, September 26, 2005 09:49:13 CHAP3: Welcome to TvNetWork @ NAS IP
Monday, September 26, 2005 09:49:13 PPP3: RX IPCP Request
Monday, September 26, 2005 09:49:13 PPP3: TX IPCP Reguest
Monday, September 26, 2005 09:49:13 PPP3: RX IPCP NACK/REJECT
Monday, September 26, 2005 09:49:13 IPCP3: IP is IP
Monday, September 26, 2005 09:49:13 IPCP3: DNS0 is DNS0
Monday, September 26, 2005 09:49:13 IPCP3: DNS1 is DNS1
Monday, September 26, 2005 09:49:13 PPP3: TX IPCP Reguest
Monday, September 26, 2005 09:49:13 PPP3: RX IPCP ACK
Monday, September 26, 2005 10:04:13 CHAP3: Welcome to TvNetWork @ NAS IP
Monday, September 26, 2005 10:19:13 CHAP3: Welcome to TvNetWork @ NAS IP
[Szerkesztve] -
Tonyk
veterán
Tudod csak annyi, hogy alaptalanul és legfőképpen ismeretlenül vádolsz meg burkoltam hazudozással, és ezt nem veszi be a májam! Amennyiben védek valakit azok a volt kollégák.
Ha nincs semmi suskus a háttérben, akkor meg egyszerűen hihetetlenül felelőtlenül és ostobán történt meg ez a protokollváltás - ez sem sokkal hízelgőbb a cégre nézve. Szerintem.
Ezzel viszont teljes mértékben egyetértek!
később kiderül, hogy adott szolgáltatóhoz ''közel álló cég'' forgalmaz szinte kizárólag olyan routereket, amivel adott cég által szolgáltatott internet-elérést (teljesen legális módon! előfizutól függően 2 vagy 3 gépre
Most akkor már nem értem! A gond az hogy nem tudjátok megosztani a netet, vagy az hogy 15 percenként levág??? Mert amikor engem dobált le a net, ettől függetlenül 3 géppel használtuk itthon. -
Tonyk
veterán
válasz
Rommel6600 #1079 üzenetére
Erre nem tudok mit mondani. Én áprlisiban jöttem el a cégtől, azóta nem látok bele szerencsére. A többiek meg technikai részleteket nem oszthatnak meg kivülálókkal (a munkaszerződésben foglaltak szerint). De azt mondták tényleg van valami kócolás...
-
Tonyk
veterán
válasz
h_143570 #1063 üzenetére
ez egy működő router logja, alapértelmezett log!:
18:54:03 DODriggered internally
18:54:03 start to dial-up
18:54:03 PADI sent
18:54:03 PADO recv 0056 sxxxxxxx.tvnetwork.hu
18:54:03 PADR sent
18:54:03 PADS recv 0002 1300
18:54:05 PPP3: TX LCP Request
18:54:05 PPP3: RX LCP ACK
18:54:06 PPP3: RX LCP Request
18:54:06 PPP3: TX LCP ACK
18:54:06 CHAP3: Welcome to TvNetWork @ NAS 8xx.xxx.xxx.xxx
*
18:54:06 PPP3: RX IPCP Request
18:54:06 PPP3: TX IPCP Reguest
18:54:06 PPP3: RX IPCP NACK/REJECT
18:54:06 IPCP3: IP is xxx.xxx.xxx.xxx
18:54:06 IPCP3: DNS0 is 8x.xxx.xxx.xxx
18:54:06 IPCP3: DNS1 is 2xx.xxx.xxx.xxx
18:54:06 PPP3: TX IPCP Reguest
18:54:06 PPP3: RX IPCP ACK
19:09:06 CHAP3: Welcome to TvNetWork @ NAS 8x.xxx.xxx.xxx
*
19:24:06 CHAP3: Welcome to TvNetWork @ NAS 8x.xxx.xxx.xxx
*
Vagy amire az SMC volt kiváncsi . Smc routerben syslog2.htm -ként jön elő:
SPI Enable
addr=1f00
phy addr 29 reg 31 = 0000
phy addr 29 reg 31 = 0000
CacheCR=0000
DODriggered internally
start to dial-up
PADI sent
PADO recv 0056 szxxxxxxx.tvnetwork.hu
PADR sent
PADS recv 0002 1300
PPP3: TX LCP Request
PPP3: RX LCP ACK
PPP3: RX LCP Request
PPP3: TX LCP ACK
CHAP3: Welcome to TvNetWork @ NAS 8x.xxx.xxx.xxx
PPP3: RX IPCP Request
PPP3: TX IPCP Reguest
PPP3: RX IPCP NACK/REJECT
IPCP3: IP is xxx.xxx.xxx.xxx
IPCP3: DNS0 is 8x.xxx.xxx.xxx
IPCP3: DNS1 is 2xx.xxx.xxx.xxx
PPP3: TX IPCP Reguest
PPP3: RX IPCP ACK
[Szerkesztve] -
-
Tonyk
veterán
válasz
h_143570 #1039 üzenetére
Egyébként a madzagos is meg lehet csinálni nagyon igényesen. Nem egy helyen építettem ki már hálót. Egy kevés kábelcsatorna jól beillesztve a sarokba, vagy a járólapok szegélyéhez és észre sem vehető. Jóval megbizhatóbb mint a wifi, olcsóbb, kevesebb hibalehetőség. Plusz ott sincs gond ahol egy picit félnek a sugárzástól, gyerek, képzelt allergia stb miatt.
[Szerkesztve] -
Tonyk
veterán
válasz
h_143570 #1039 üzenetére
Igy már más a leányzó fekvése...
lsd fentebb. Amíg a wan portban van a isp kábel, addig nem tudzs tárcsázóval kapcsolatot felépíteni. Ha switch portba akkor igen, de nincs a többi gépnek dns, gatway. Csak amennyiben kézzel felveszed a kapcsolódott gép ip-jet. De ezt akkor meg álandóan álligatni kell ha más időben más gép kapcsolódik a netre. -
Tonyk
veterán
válasz
h_143570 #1038 üzenetére
Nem értem miért akjátok egyik protokollra ráeröltetni a másikat??!!
ha másmilyen módon építed fel a kapcsolatot. Pl. a router switch portjaiba dugod a netet + gépeket (Tehát nem a wan portba), nem tudod osztani a netet, csak úgy ha minden gépről betárcsázól. Ehhez persze engedni kell az ISP-nek az egy ipről több bejelentkezést!
Mivel a router ebben az esetben nem kap dns-t és gateway-t nem is fog tudni osztani! -
Tonyk
veterán
Azért mert te a wifi-ből indulsz ki nem olyan biztos hogy ő is wifi-t akar.
Hogy mi visz előre asszem ki lett tárgylava: új firmware
vagy hogy a tvnetwork lemond az hitelesítésről ami pedig nem fog bekövetkezni.
Az hogy most 10000x megbeszélitek, hogy ilyen meg olyan meg amolyan hitlesítés, attól nem lesz jobb. Ettől az eszköz supportja nem fogja megoldani a dolgot. Ha meg meg akarják csinálni úgy is megcsinálják.
Megmondod nekik: 15 percenként bont, új authentikáció + a csatolva router logja.
Attól függetlenül , hogy leírod nekik ezerszer, hogy relay meg chap3 mi fog változni?. Szerinted ők nincsenek tisztában ezekkel a dolgokkal?
Nem megsértődni kell, attől hogy nem a számodra megfelelő alternatíva lett felajánlva másnak...
Én ajánlottam egy megoldást, ha ez neked gond vagy szúrja a szemed, ne foglakozz vele! -
Tonyk
veterán
válasz
h_143570 #1026 üzenetére
Nézd, erre ezt tudom mondani:
Ha még nincs routred, hogy vegyél egy SMC 7004VBR v2 EU verziót. Nekem van hozzá működő firmware-em. Igaz nem volna szabad kiadnom, de miért is ne, ha egyszer jól működik. (Egyenlőre nincs fenn az SMC oldalán ez a verzió). Ezzel szét tudod osztani, én is így csinálom itthon a 2 gép között.
Szóval ha kell, akkor küldöm! -
Tonyk
veterán
válasz
Rommel6600 #1022 üzenetére
elvileg ezekre is választ kaptál. Az elsőre a supporttól, a másodikra pedig pl. én is írtam valamit... no comment tőlem is...
-
Tonyk
veterán
...hogy próbálják a sarat rákenni ...
...egész európa összes ISP-je ...
[Szerkesztve] -
Tonyk
veterán
tonyk meg a (ex)tvnetworkös, ha jól értem .
jól értetted
erre utalt Tamás, hogy hol megy egy bizonyos routerrel hol nem, és látszik hogy az én logom más bp-en, más Rommelé szegeden
Hát a te logod, ugyanolyan mint az enyém. Pedig én is szegedi vagyok.
Az meg, hogy hol megy hol nem megy, nem mérvadó. Mert vannak szegednen még olyan területek, ahol ''sima'' egyszerű lan van. Tehát nincs vele PPPoE. Lassan átáll az egész város, de van még PPPoE mentes terület. Ergo, ha nincs hitelesítés nincs is 15 perces bontás
és a router gyártóknak esetleg lehetne tudni a hálozat felépitését, nem?
ugyanis ezt a dlinkes tamás kérdezte
ha ök tudnák mit hogyan, akkor valószinü, hogy tudnák a routerek amit kell, és most nem irnánk tele ezt a topicot
NEM!
Ez nem egy fizikai hiba, amit meg lehet kerülni. Semmi köze a hálózat felépítéséhez. Jellemző a gyártókra, hogy próbálják a sartat rákenni másra addig se kelljen dolgozni. Ha az smc mindenféle hálózati háttér nélkül meg tudta oldani a problémát -mert megtudta-, a D-linknek is meg kéne tudni oldani.
Meg hát nem is lehet egy router frimwarejébe minden szolgáltatóhoz igazodó rész. Gondold csak el mekkora lenne a mérete, ha egész európai összes IP-je benne lenne.
[Szerkesztve] -
Tonyk
veterán
válasz
Rommel6600 #1012 üzenetére
Erre gondolsz:
Amire eddig még sehonnan sem kaptunk választ :
1.) Milyen hálózata van a tvnetworknek ?
2.) Milyen eszközöket használnak ?
3.) Mi ez a 15 perces azonosítás ?
--
1., Mit gondolsz azért mégis??? Majd fogja a szolgáltató és a hálózuatának adatait megosztja veled. Miért is?
2., u.u mint egy. Miért is fontos ez neked?
3. le van írva már ...
nem kell itt az ovass vissza szöveg. Olvass te is és választ kapsz!
[Szerkesztve] -
Tonyk
veterán
válasz
Rommel6600 #1008 üzenetére
Ha pppoe akkor pppoe, Ez olyan mintha édesanyád azt mondána''Fiam hozz egy kiló cukrot'' , erre te fogod magad és viszel 10 kg sót....
Mivel nem foglalkozik a tvnetwork? -
Tonyk
veterán
válasz
h_143570 #1004 üzenetére
itt egy kicsit több, többek között ezt kérte be az smc:
sp5:7474!i
sp5:7474!u
CHAP3: ôay?«@ôay?il@a‚?¨@çy?
ppe
LCP3: terminate request
T236EConnection is broken
Először rám akarták varrni, hogy nálam van a gond.
- Csinájak egy trace-t egy hubbal a netfrogalomról.
Persze megmagyaráztam, hogy kipróbáltam másik gépen, a város másik végében ahol szintén u.e. produkálta (- ez spec. nem volt igaz), és másik routerral is próbáltam amivel viszont nem volt gond (-ez sem votlt igaz).
Elmondtam, hogy közvetlenül gépbe dugva a tvnetwork utp kábeljét jól működik nem bont, switch-el sem. Csak a routerral. (Ez igaz volt)
Ekkor már nem igazán volt más választásuk, mint elismerni, a router a ludas. (Persze ezt én is tudtam, csak be kellett nekik adagolni.)
[Szerkesztve] -
Tonyk
veterán
Igen megy.
Annak idején mikor észrevettem, hogy bont 15 percenként, rögtön ki is próbáltam egy switch-el, ott meg ugye kellett a tárcsázó. Tökéletes volt vele több órán át. Itt derült ki hogy a router a ludas a dologban. Na meg persze beszélgetés a rendszergazdával ( dolgoztam a tvnetwork supportján, szóval ez nem volt gond).
Ekkor nyögték el, hogy van ez a 15 percenként kapcsolat újrahitelesítés.. -
Tonyk
veterán
Természetesen u.e. volt a probláma az én SMC-ben is. Elküldtem a logot.
Az SMC még kérte külön a router syslog.htm syslog2.htm filejait. Nekik ebben van valami bővebb infó a bontás okáról.
Itt az én logom abból az időből:
CHAP3: tçy?<@tçy?il@a, ?¨@~çy?
LCP3: terminate request
T8DB8Connection is broken
2 hét múlva jött a frissítés és azóta jó. -
Tonyk
veterán
Az SMC 7004VBR V2. EU routerem, 3 éve 15E forint volt. Most ez 6.800Ft
Nyilván a tvnetworkön használom, hogy ha erre a problémára kertem segítséget
Az e-mail, amin eléred a smc supportot (Csak, cseh és angol nyelven!)
tech_support_ee@smc.com
(Ez a cím nincs fenn az smc honlapján érdekes módon. Ami meg fenn van vagy nem válaszolnak róka, vagy kanadából jön vissza egy automatikus levél, hogy mivel Magyar vagyok, keressem meg a honlapon a magyar részleget és oda írja... De onnét is kanadából jön vissza... )
Mivel ez eddig egyéni probléma volt, ezért gondolom nem bütykülték át az összes routerukban a firmwaret. És nem is próbálgatták végig az összeset, hogy jó legyen tvnetworkéknek... Szóval ez próba cseresznye! Próálj szerezni egyet valahonnét és nézd meg megy-e. Ha nem akkor másikat... -
Tonyk
veterán
Persze műhelytitkokat nem idéztek
.
A firmware .bin file mérete 341KB-ról 352KB-ra nőtt. Tehát +11KB ... hogy ebből mennyi a tényleges javítás, nem tom'.
Az a lényeg hogy működik.
A srác azért annyit elejtett, hogy:
''... I will escalate the problem to higher level of support
as it look like some kind of incompatibility with PPPoE server. ''
[Szerkesztve] -
Tonyk
veterán
Akinek gondja van a 15 perces ledobálásokkal !!!!!!!!!!!!!!
Ez sajnos router hiba!
Felvettem az SMC-vel a kapcsolatot, miután kiderült, hogy a tvnetwork kapcsolatát 15 percenként hitelesíteni kell (tvnetwork support mondta).
Az SMC nekem csinált egy új firmware-t azzal, hogy nem szabad kiadnom másnak, és hogy teszteljem. A router egy SMC 7004VBR v2 EU.
Az új firmwarrel tökéletes, nem nem dobál le. Akinek kell elküldöm.
Akinek pedig más routere van az vegye fel a kapcsolatot a router gyártójának supporttjával, mert ez nem tvnetwork hiba!
[Szerkesztve] -
Tonyk
veterán
válasz
kBagyula #529 üzenetére
Mit már írtam nem dolgozom már a cégnél, de ha minden igaz igen, elérhető lesz. Viszont csak akkor ha kiépül a cucc, addig nem!! És ne vedd készpénznek, amit mondok mert ezek akkori infok (kb 1 hónapja nem vagyok a cégnélt...)
Én azt tudom javasolni, hogy inkább szerezz be egy routert, 8-10E Ft. Jóval kevesebb villanyt zabál, hardveres tűzfalat kapsz vele együtt, + szét is tudod osztani a netet.
Tűzfalnak meg win alatt ne a sp2 tűzfalat használj, mert sz@r. Javasoltam és még mindíg javasolni tudom a kerio-t. Otthoni használatra ingyenes, és ha akarod a + funkciókat egy okosságot sem nehéz hozzá keríteni. Ezért felesleges linuxos tűzfalat futtatni otthon, meg DLINK...., mert mitől lenne ez garancia bármire is????!!!!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest