Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrGonzo22
őstag
adsl 512-re van előfizetve (vagy tdsl, mert saazem ezt itt így hívják), dec.20-ig lehetett megrendelni (addig volt az az akció, hogy 512-est fizetsz, de megduplázzák- először a letöltést, utána meg ha a matáv duplázza a felt is- nem duplázta
). Nekem 2x-én járt le a freestart szerződésem, tehát a szolgáltatás 20 után kezdődött, de azt mondták nem gond, rám a régiek vonatkoznak, mind árban, mind sávban- azaz lesz duplázás, mivel a megrendelés számít. Routert használok, 2x-én éjfélkor pedig nem szakadt meg a netem, a freestart felh névvel, jelszóval jött a neta routeren keresztül, amit nem kapcsoltam ki, mert mondták, h ha lekapcsolom, akkor nem tudok felmenni újra, de amíg én nme szakítom meg marad- ünnepek... nem tudnak átrakni egyből tvnetworkre. (a dobozokat nem vitték el, mivel csak felh váltás történt, a dobozok meg matáv tulajdonok, úhogy minek vigye el, h újra kihozza- ha nem szólok nekik külön, akkor amúgy ezt csinálták volna, bürokrácia...)Szóval nekem volt a 384ről emelt 512 es netem freesatartos ip, felhnév... alatt. jan 4én telefonáltam be a tvnetworknek, h mikor kezdik, mire mondták, h már néhány napja adják. Kikapcsoltam mindent, routerbe beírtam az új felh nevet, jelszót, ment csak éppen nem 1024el, hanem 512vel. Ja persze úgy volt, h kipostázzák a szükséges adatokat, meg értesítenek, h mikortól kezdik... (rögzített telefonbeszélgetében rendeltem meg a szolgáltatást, mert feleslegesnek tartottam, h kijöjjenek szerelni a semmit-ezért jött volna a felh név... postán) Felmentem a weblapjukra, beléptem, láttam ott a 30giga korlát és méri, felhívtam, h van-e (persze megrendelés előtt direkt rákérdeztem erre) azt mondják, h nincs, és nem is mérnek semmit... Meg reklamáltam az 512 miatt is, nem kerültem-e rossz csomagba... azt mondták nme, legkésőbb tegnapra mindenhol 1024 lesz (nem lett). Az adataimat tartalmazó levél, most már email is jó lenne persze azóta se jött meg, nem tudtam pl. a fix IP címemet, amit a routerbe be kéne írnom 2 napja végre valaki telefonon bemondta. Mindent úgy kell kikönyörögnöm, és ami a legrosszabb, h szinte minden nap vannak netkimaradások, meg 56k körüli értékeim- órákon át, nem 1 2 percről van szó, ez már messze nem xdsl... Tuti, h rossz csomagba raktak, és úgy veszik, mintha a mostani feltételek mellett rendeltem volna meg az 512es csomagot, és ezért maradok 512, nem meg azért, mert hogy a matáv még nem emelt a környékemen, amit mindig mondanak... (egyszer márpedig emelt 384ről 512re, de az már rég volt, novemberben- bár azt nemtom, h a 2 dolog mennyire függ össze, elvileg a szolgáltatónak kell jelentenie a matávnak, h ezt emeljek, ez pedig 1 új szolgáltatás- szóval lehet, h a matáv a lassú, csak ez egyre valószínűtlenebb)
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Autós topik
- E-book olvasók
- Gumi és felni topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest