Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DrGonzo22

őstag

válasz tildy #253 üzenetére

adsl 512-re van előfizetve (vagy tdsl, mert saazem ezt itt így hívják), dec.20-ig lehetett megrendelni (addig volt az az akció, hogy 512-est fizetsz, de megduplázzák- először a letöltést, utána meg ha a matáv duplázza a felt is- nem duplázta:( ). Nekem 2x-én járt le a freestart szerződésem, tehát a szolgáltatás 20 után kezdődött, de azt mondták nem gond, rám a régiek vonatkoznak, mind árban, mind sávban- azaz lesz duplázás, mivel a megrendelés számít. Routert használok, 2x-én éjfélkor pedig nem szakadt meg a netem, a freestart felh névvel, jelszóval jött a neta routeren keresztül, amit nem kapcsoltam ki, mert mondták, h ha lekapcsolom, akkor nem tudok felmenni újra, de amíg én nme szakítom meg marad- ünnepek... nem tudnak átrakni egyből tvnetworkre. (a dobozokat nem vitték el, mivel csak felh váltás történt, a dobozok meg matáv tulajdonok, úhogy minek vigye el, h újra kihozza- ha nem szólok nekik külön, akkor amúgy ezt csinálták volna, bürokrácia...)Szóval nekem volt a 384ről emelt 512 es netem freesatartos ip, felhnév... alatt. jan 4én telefonáltam be a tvnetworknek, h mikor kezdik, mire mondták, h már néhány napja adják. Kikapcsoltam mindent, routerbe beírtam az új felh nevet, jelszót, ment csak éppen nem 1024el, hanem 512vel. Ja persze úgy volt, h kipostázzák a szükséges adatokat, meg értesítenek, h mikortól kezdik... (rögzített telefonbeszélgetében rendeltem meg a szolgáltatást, mert feleslegesnek tartottam, h kijöjjenek szerelni a semmit-ezért jött volna a felh név... postán) Felmentem a weblapjukra, beléptem, láttam ott a 30giga korlát és méri, felhívtam, h van-e (persze megrendelés előtt direkt rákérdeztem erre) azt mondják, h nincs, és nem is mérnek semmit... Meg reklamáltam az 512 miatt is, nem kerültem-e rossz csomagba... azt mondták nme, legkésőbb tegnapra mindenhol 1024 lesz (nem lett). Az adataimat tartalmazó levél, most már email is jó lenne persze azóta se jött meg, nem tudtam pl. a fix IP címemet, amit a routerbe be kéne írnom 2 napja végre valaki telefonon bemondta. Mindent úgy kell kikönyörögnöm, és ami a legrosszabb, h szinte minden nap vannak netkimaradások, meg 56k körüli értékeim- órákon át, nem 1 2 percről van szó, ez már messze nem xdsl... Tuti, h rossz csomagba raktak, és úgy veszik, mintha a mostani feltételek mellett rendeltem volna meg az 512es csomagot, és ezért maradok 512, nem meg azért, mert hogy a matáv még nem emelt a környékemen, amit mindig mondanak... (egyszer márpedig emelt 384ről 512re, de az már rég volt, novemberben- bár azt nemtom, h a 2 dolog mennyire függ össze, elvileg a szolgáltatónak kell jelentenie a matávnak, h ezt emeljek, ez pedig 1 új szolgáltatás- szóval lehet, h a matáv a lassú, csak ez egyre valószínűtlenebb)

Új hozzászólás Aktív témák