- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
alph4
tag
Lenne egy kis gondom. 3év után újra elővettem az InnoDV SmartTV tv tunnerem de valamiért nem akar működni, útoljára sztem XPn volt fent mikor használtam és InterVideo WinDVR 3-el rögzítettem.
Na már most Win7 x64 Pro van felrakva, mint mindent ezt is felismerte gond nélkül de FlyTV P30+ néven van a driver, úgyhogy a régi driverét fel sem birom rakni mivel írja hogy ez az újjabb. Próbáltam több pvr programot felrakni több kevesebb sikerrel, de végül egyikkel sem adott semmi képet.
Már abban sem vagyok biztos hogy jól van összekötve. VHS felvevöről akarok rögzíteni, tehát van egy (OUT)Scart, amibe van egy RCA-RCA kábel(sárga video) az megy a tunerbe + két RCA (fekete-piros) aminek a jack dugós vége megy a hangkártya Line-In-ébe.
tuner így néz ki: [link]
Remélem vki tud segíteni, mert most már végleg elakadtam vele.

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Dell Optiplex 3020 MT,i3-4130,8GB RAM,128GB SSD,WIN10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest