- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peppo
őstag
Üdv!
Beírom ide is, hátha.
Egy Avermedia Aver3d CaptureHd kártyán keresztül a számítógép képernyőjén néztem a tévéadást egészen tegnapig. (Hdmi-n keresztül.)
Ma viszont win10-re váltottam (8.1-ről), és azóta a tévézés nem működik. Hang van továbbra is, de a kép csak 1-2 másodpercre villan fel, utána teljes sötétség.
Próbáltam egy régebbi verziót feltelepíteni, azzal meg egy teljesen más hiba jött elő.
Szóval sehogy sem akar kép jönni belőle.Ha valakinek van ötlete, hogy lehetne megoldani, kérem ossza meg velem! Előre is köszi!
-
piadex2
senior tag
sziasztok!
kellene driver a leadtek dvr3200h-mhoz, Win10 alá.
tipp?
kösz előre is.piadex2
-
-
amate Úr
csendes tag
Sziasztok! 3 napja küzdök egy Leadtek winfast dtv2000 h tunerrel win7 alatt .
Látszólag rendben van Eszközkezelőben látszik ....A kezelő alkalmazás (Pvr2) settings menüjében szintén ....
... de a Pvr2-t futtatva az már nem látja az eszközt ... chritv-vel próbáltam az sem látja ... mit csinálok rosszul ?
a driver 5.0.18.6420 a legújabb , amit találtam , pvr2 2.3.60 -
lionskull
tag
Sziasztok, vettem egy ilyet:
Delock USB 2.0 DVB-T / DVB-C Receiver
Na most a probléma a következő:
A saját tv keresője egy vacak, felismeri ugyan a dvb-c bemenetet, de nem talál semmit Magyarország beállítással, nincs kézi keresés és frekvenciát sem adhatok meg.
Windows média center csak mint dvb-t készüléket érzékeli, 99%-nál lefagy az adáskeresés.
DWBwiever szintén csak mint dvb-t tunert ismeri fel, kézileg átállíthatom kábel jelre, de szintúgy semmit nem talál.
Mi lehet a gond? Kábelt használok, a ledöglött 1-2 ezresért vett kínai gagyim simán fogott mindent!
Nem szóltam semmit... nem tetszett neki az USB 3.0 port -
RobbeV0201
tag
Üdv.
A minap hozzájutottam egy Medion CTX953-kártyához.
A kérdésem egyszerű lenne.Hogyan tudok rajta akármit is nézni? Próbálom működésre bírni de eddig semmi.
Próbáltam AVS TV BOX programmal,de semmi,ChrisTV-vel de szintén semmi.
Akkor most hogyan tovább vagy merre?
Win10-látja a kártyát. -
pw12345
aktív tag
Üdv!
Avertv Hybrid volar hx sejtésem szerint nem támogatja a hazai MPEG4 DVB-T adást.
Van valahol lista, hogy mely tunerek kezelik? Mivel ez csak nálunk probléma a legtöbb gyártó nem, vagy nem egyértelműen tünteti fel az MPEG4 támogatást. -
qwertly
addikt
Sziasztok!
Van egy WinFast PxDVR3200 H tuner kártyám és egy Asrock Z77 Pro4 alaplapom.Most az a gond,hogy idővel az alaplap nem látja a tv kártyát azt írja ki,hogy videó rögzítő eszköz nem található.És eszt egyik pillanatról a másikra történik meg,ha másik slotba teszem akkor egy darabig megy de utána ez történik.Volt egy időszak,hogy ha drivert újra telepítettem akkor működött a kártya de mostanában nem működik a dolog.Az OP windows 7 64-bit, és mindenből a legfrissebb driver van fent,mivel lehet a gond?másnak volt már ilyen gondja. -
Leito92
tag
Sziasztok!
Adott egy Lifeview LV8H típusú hibrid tuner, ami tökéletesen működött win7 64bit alatt, de win10 alatt semmire sem hajlandó. A driver hiba nélkül fel megy, az eszközkezelőben azt írja minden oké, de bármilyen progival is próbálom se kép se hang. Annyit vettem észre, hogy azt észleli, ha nincs jel svideo-n (ilyenkor ugye kiírja, hogy no signal...), de semmi több. A gyártó weboldalán lévő driver hibás, csak a cd-jén lévővel megy.
A DSCalert próbáltam, de driver nélkül nem csinál semmit (valamiért nem engedi azt, mint régen, hogy kiválasztom a chip típusát és megy...), a driverrel meg ugyan az.A kérdésem az lenne, hogy tudtok-e valami megoldást erre?
A válaszokat köszönöm előre is!
-
DonThomasino
veterán
Egy külső USB s tv stick hogy viszi át hangot ha nem integrált a hangkari ?
-
vilkviktor
csendes tag
válasz
JuliusK #1652 üzenetére
Srácok! Alcor dvb-t conax olvasós usb s fajtája még a SATELLITET is coaxon keresztül befogja,kezeli..Videóról felvesz stb (coaxon !)+ A CONAX KÁRTYÁT is kódolja! 14-17.000 ft
ui:a DVB-C t is..Tehát a kábelt a satellitet és a légi akár a kódoltakat is amiket CONAX kártyával kódolnak vissza MERT OLVASSA ÁM!
-
jolti05
őstag
Tiszteletem!
Az előző pár hozzászólást végigfutva választ nem remélem, de hátha.
Adott egy tuner, egy infra vevő és egy irányító. Tegnap arra lettem figyelmes, hogy a távkapcsolóra nem reagál a tuner. Az irányító működik (telefonnal teszteltem), valamint kicseréltem a vevőt egy másikra, de ugyanúgy semmi. A tunert kiszedtem a gépből, úgy látom, nem vált le a csatlakozó a panelről, így nem tudom mi a hiba.. Emlékeim szerint nem csináltam egyik eszközzel sem semmit, szóval passz, hogy mi idézte elő.Esetleg ha valakinek van ötlete, várom!
DVBViewer-t használok és egy Cablestar II-es tunerem van.
Szerk.: Billentyűzettel sem történik semmi
-
A-l-i-e-N
aktív tag
Sziasztok
Össze lehet hozni egy "avermedia hybrid volar hx" típusú tv tunert egy andoridos tablettal?
-
yoghsy
újonc
Sziasztok!
Idegen vagyok a témában ,de a problémám a következő lenne:
Nemrégiben vásároltam az aliexpressről egy "USB Global Analog TV Tuner Dongle PAL/NTSC/SECAM Multi-Language with Remote Controller and antenna for DVD DVR VCR 0.25-UATS01G" ami gond nélkül meg is érkezett kifogástalan állapotban. A problémák ott kezdődtek hogy amikor összedugtam a gépemmel telepítettem mindenfajta drivert amit csak kérhetett utána mikor a saját programjával próbáltam volna egy kicsit akkor tv-zni a következő hibát észlelte: "Device initalized failed. Be sure the device has connected to PC, and the driver has been installed correctly."
10-szer újra raktam a programot rajta átdugtam másik portba sőt még másik Tv néző programmal is próbálkoztam hátha sikerül minimális működésre bírni azt.
A gépem alatt 64 bites windows 7 fut. Utána olvastam a user manualban hogy elvileg tökéletesen kéne futnia.
Bármi féle ötletetek van rá hogy esetlegesen működésre bírjam ezt a gyönyörűséget?
Előre is köszi
Üdv -
szabi41
csendes tag
Sziasztok
Adott egy gigabyte u8300 amin a dvb t rész jól működik a digitális adókat be hozza van kép és hang is de amikor input ot váltok composite vagy svideo ra akkor ezeken nincs kép csak hang.
A kérdés az lenne hogy ilyen problémára van megoldás?
Win 8.1 64 bit es és win7 64 bites os eken volt próbálgatva a hozzáadott vivotv vel és a media player classic al egyiken sem adott képet.
Segítséget előre is köszi.
-
Bal0924
senior tag
Sziasztok!
Okozhatja a tuner, hogy a TV programom néha-néha kiakad? És mindig hajnalban csinálja, mikor nem tudok azonnal reagálni rá és így nem veszi fel az időzített felvételeket...:S
Napközben semmi baja, 1xsem akadt ki.
Most telepítettem újra a gépet, mert azt hittem azért csinálja mert tele van a Windows mindenféle "szeméttel".Az újra telepítés óta, néha egy pillanatokra megáll a kép, régebben is csinálta csak már elfelejtettem mitől állt le.
Mennyire nagyon sérülhet a tuner ha valaki éppen felvétel közben húzza ki az USB-ből?
Kéne egy jól, könnyen használható, MAGYAR tv program ami tudja a DVB-C-t.Egy Delock tuner.
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Műholdas DIGI TV-nk van, TV-n jön az adás szépen, de ha a Leadtek PxDTV2300 H TV tunerbe csatolom a koakszot, akkor ugrál, villog a kép és szaggat a hang.
Mi miatt lehet ez? Esetleg a beltéri túl sok áramot ad a koakszon keresztül, amit a Tuner nem tud lekezelni? Én erre tudok gondolni, amiatt is mert, ha kihúzom/bedugom a koakszkábelt, akkor a gép rendszeresen újraindul...
Szerintetek?
-
kicsi_csabi
újonc
Sziasztok.
Van egy Philips 7130 pci tv tuner-em, elég régi és a dobozán azt írja Xp-ig van hozzá driver. Xp-n megy is tökéletesen de már raknék a pc-re win7-et. Van valakinek vmi ötlete hogy hogyan bírhatnám müködésre win7 alatt is a tunerem?
-
Ponge
csendes tag
Sziasztok.
Fejlesztettem a gépemet, új alaplap, stb, és emellett Win 8.1-re váltottam. És sehogyan sem sikerül működésre bírni a Winfast DTV2000H plus tunerkártyámat. Egyszerűen nem látja az eszközt, amikor telepítené a drivert. Ötlet?
-
thisisnotsou
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy Avermedia Volar Green HD-t, Lenovo T400-zal (Intel Core 2 Duo P8600 (3M Cache,2x 2.4 GHz, 1066 MHz FSB; 4GB DDR3-1066; Intel GM45; Ati mobility radeon hd 3470 (512Mb); Conexant Cx20561 HD Audio), külső full HD monitorral, tetőantennával használom. Jel minősége 100%, szépen megy is. Egy darabig.
1-1,5 óra lejátszás után elkezd ugrálni, pontosabban a lejátszás sebessége kb. 1-2 mp-es ciklusokban gyorsul-lassul. (a focisták ugrálnak mint a bakkecske).
Ha engedélyezem vagy letiltom (mindegy melyik csak változzon) a hardveres gyorsítás opciót újraindul, és ismét jó lesz egy darabig. Egyéb beállítások gyári alapértéken.
HDD-ről fullHD filmek lejátszása tökéletesen megy.Na ez most mitől van?
Fogom még tesztelni egy HP Probook 4740s-sel is (i5 2450M, 6 G ram, intel HD3000 és Ati radeon 7650M), ha lesz időm, majd updatelem az eredményt.
-
alexdp7
tag
Hali,
Kaptam egy DUAL HD DVB-T rögzítő EVOLVEO Andromeda dt-4020hd médiaboxot. Elvileg az mkv file-okat is lejátsza. Gyakorlatilag 2-3 perc után belefagy olyannyira hogy semmire nem reagál az eszköz csak ha kihúzom a tápot és újraindítom akkor tért magához.
Emiatt a gyártó oldaláról (ftp) leszedtem egy új (csak egy van) firmwire-t. Szépen fel is ment (USB-ről), azóta NINCSEN hang. Se másik firmwire-t nem találtam hozzá, se gyári beállítás, se újratelepítés (nyilván még1x ua-t) semmi nem segít.
Ja, az mkv-t lejátsza
A hang problémára valami ötlet?
köszi ALEX
-
beatbandit
csendes tag
Sziasztok. A problémám a következő: Az avermedia ezmaker 7 usb-s tunerem egyik napról a másikra megbolondult. Ilyen kép fogad, amikor a t-home-os beltérit kötöm rá:
http://i740.photobucket.com/albums/xx47/sportvideohu/bscap0143_zps92703986.jpg
Amikor viszont vhs-t digitalizálok, akkor nem látszanak ennyire azok a csíkok. Ott vannak, de nem olyan erősek, mint amikor a t-home-os beltérit kötöm rá. Olyan, mintha zavarná vmi. Szerintetek mi okozza ezt?
-
Na akkor most én is kérdezek
IT9135 alapú digitális TV tunerem van, VLC-vel nézem Linuxon. Szépen ment, egészen tegnapig - tegnap megszűnt a MUX C vétele. A M1-M2-stb jön, ami a TV2, RTL, stb mux-án volt, az nem.
Pécs amúgy. Újrascanneltettem, a w_scan nem találja meg a hiányzó csatornákat.
Másnak is van ilyen? Egyáltalán mi okozhat ilyet? -
-
-
A fene tudja, akkor meg legalább beletettek valami működőt. Én mondjuk Cx chipes kártyát sosem használtam windózzal, Linuxon meg megy. Most barátnőm gépére kellett nyócat telepíteni, aztán kipróbáltuk egy külön winyón, hogy az én gépemen mit fog művelni a tuner win nyóccal - pöcc-röff ment. Meg is lepődtem, mert korábban pl. Win7 x64-re még azzal a driverrel sem ment, amit a Leadtek adott ki.
-
-
-
törölt tag
A Win 8.1-ben elég sok minden megváltozott, leginkább kárára. Vonatkozik ez a teljes AV alrendszerre. (De van Start gomb, hurrá! Mert az kellett, nem a stabil alrendszerek.) Esetleg próbálj meg mást kiválasztani megjelenítőeszköznek. Célszerűen EVR-t kellene, ha nem az van most.
RootRulez: Ahogy Csontikka is írja, a probléma földhurokra vezethető vissza. Ami tipikusan a nem megfelelő védővezető (aka földelés) rendszer miatt fordul elő. Az egyszerű megoldás az általa is említett galvanikus leválasztó (1-2k közötti áron van), de igazából a ház elektromos rendszerét kellene átvizsgálni, mert valami nem kerek. Persze lehet csak a gépedben levő táp beteg, esetleg eleve földelés nélküli dugaljba van dugva.
-
vd1992
tag
Próbálgattam másikat is, idáig sikertelenül. ChrisTV -vel is kipróbáltam, ugyanez a helyzet. A kártyát lekezelik a programok, egyértelmű, mert automatikus hangolásnál sok csatornát talál, kihúzott kábellel meg 1 adást talál csak.
Kezdem úgy érezni, hogy nem a tunerprogramok körül van a probléma. Mintha driver vagy valami hiányozna ahhoz, hogy látható legyen ott a kép.Igazából windows media center kéne, de nincs nálam 8.1-en. w8 alatt WMC-vel tudtam tv-zni bármilyen driver vagy PVR nélkül.
-
-
vd1992
tag
Sziasztok!
Van egy WinFast TV2000 XP Global tv-tunerem. Win8 alatt tökéletesen működött, most 8.1 alatt folyamatosan csak fekete képed ad, minden beállitás ugyanaz a PVR2-ben, minden verzió ugyanaz (mindig frissitettem live update-n), de valamiért nincs most kép, sőt hangot sem ad ki magából. Kb. minden 10. inditásnál felvillan egy képkocka a PVR2-ben, többi alkalommal fekete képernyő. Program nem is zabál egy processzormagot teljesen.
-
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Van egy Leadtek PxDTV2300 H típusú TV tunerem, ami azt csinálja, ha kihúzom az antennakábelt vagy kihúzom a médiaboxot a konnektorból, akkor a gép újraindul. Mi miatt lehet ez? Mikor visszakapcsol a gép, akkor bejön egy "A windows súlyos hiba után állt helyre" hibaüzenet...
-
szlibud
tag
válasz
#65675776 #1823 üzenetére
Most pont Dellem van, pontosabban két dell, egy saját ez inspiron, és a céges az latitude, az egyáltalán nem melegszik, ez is alig.
Igen az végülis szubjektív h a proci melegszik vagy kevés a hűtésMindenesetre nagy valószínűséggel a melegedés miatt ment tönkre előbb a videókárty, majd fél év múlva az északi híd, és utána feladtam
Igaz ez nem mostani AMD , már pár éves volt.
Akkor gariba nem is érdemes reklamálni emiatt? Mert sajnos egyéb hibák viszont vannak rajta amiatt úgyis viszem
Ja és nincs vmi program amivel lehet ezt tesztelni? -
válasz
#65675776 #1823 üzenetére
Az az asztali P4 procis Alba D4V, ami nekem is volt, az valami brutális. 3GHz asztali proci egy feleakkora hűtővel, mint ami kellett volna rá
Ventik állandóan maxon pörögve, proci 80 fok
De azért szerettem azt a gépet, nagy volt, nehéz, ronda, és hangos, de ment, mint a barom. Egy autóbalesetben elrepülve kettétörte az ablakmosó szivacs 2cm vastag fa nyelét, és semmi baja nem lett -
törölt tag
válasz
szlibud #1822 üzenetére
Igazából csak ki kell tapasztalni melyik alkalmazás melyiket szereti jobban.
A melegedés érdekes kérdés, nem feltétlenül a proci tehet róla. Sok esetben alulméretezik a hűtést, pár éve meg tán a Dell-nek azért kellett visszahívni több ezer túlmelegedő notit, mert a gyárban elfelejtették lehúzni a borda aljáról a pasztát védő fóliát. Mondjuk jobban melegedő notival, mint anyám asztali Prescottos Albacompja még nem találkoztam. A mostani AMD-kkel nincs ilyen probléma.
-
szlibud
tag
válasz
#65675776 #1821 üzenetére
Köszi a részletes választ így már értem
De akkor ezek szerint mondjuk egy ilyen intel procis gépben semmi értelme a + VGA-nak?
Mondjuk nem azért vettem, hanem a full HD kijelző miatt, de azért ez sem lett volna hátrány...
És az előző gépem AMD-s volt, de olyan botrányosan melegedett, hogy azt teljesen kizártam vásárláskor
-
törölt tag
válasz
szlibud #1820 üzenetére
Nem, itt inkább arról a szokásos problémáról van szó, hogy szerencsétlen intel IGP-n keresztül tudod csak elérni a dVGA-t, az meg az ilyen dolgokat bizony igen gyalázatosan műveli. Sokszor hiába az erős dVGA egy notiban, az intel IGP miatt nincs értékelhető teljesítmény. Pl AutoCAD és más grafikai alkalmazások is nevetségesen lassúak megjelenítésben ilyen gépekben. Szomszédom i5 + HD6750M kombóján sokkal lassabb, mint az asztalii gépén, ami egy C2D + X2600XT. Szánalom.
Sok alkalmazás az intel hülyesége miatt nem is látja a dVGA-t.
AMD procis gépeknél ez a probléma nem jelentkezik. Teljesen mindegy milyen dVGA van a notiban. Ők láthatóan meg tudták és meg is akarták oldani ezt az átkapcsolást tisztességesen.
-
szlibud
tag
válasz
szlibud #1819 üzenetére
Na kipróbáltam a gyengébb gépen is, és mivel azon nem kockásodott, az eredetin vissza állítottam hogy a gyengébb(integrált) grafikus hardvert használja, és így azon is jó a kép, érdekes
Tudom hogy nem ennek a topiknak a témája, de akkor rossz az a kártya vajon?
Baromira nem értem, mert pl 1080-as videókat csak ez a gép viszi el, a másikon akadnak, tehát mégiscsak nem rossz, vagy igen?
-
-
szlibud
tag
-
-
szlibud
tag
Egy ilyen tunert vettem :
AverMedia H830 USB AVerTV Hybrid Volar HD TV tuner
Tegnap próbáltam ki a notiban és sajnos közel 100 %-os jelné is kockásodik a kép minden adónál.
Ilyenkor mi van?
2 videokártya van a gépben egy integrált Intel Graphics HD 4000 és egy AMD Radeon HD 7730M, az Avermédia alkalmazás a nagy teljesítményűre van állítva. 2 GB videomemóriám van. Ja az op rendszer Windows 7 Ultimate 64 bit.
Akkor rossz az eszköz vagy mi lehet a baj?
-
válasz
polcsy1 #1810 üzenetére
Ne tedd, az valamitől elégett. Bár különben a legtöbb lap tud magára vigyázni, de ha egy ilyen történik egy kártyán, annak oka van, és mást is elvisz.
Ha már TV2000 : Erre valaki?
@daa-raa : 64 bites winnyózoknak van baja ezzel a tunerrel, 64 bites Linuxon köszöni, jól elvan
Illetve a 8-ra már adott a MS hozzá drivert, ha már a Leadtek nem volt képes.
-
törölt tag
-
polcsy1
tag
Sziasztok!
Napokba keresgéltem a cuccaim között és a kezembe akadt egy Leadtek WinFast TV2000 tuner. Nézegettem, hogy milyen állapotba van még és észre vettem, hogy az egyik alkatrész elégett rajta. Szerintetek érdemes lenne berakni a gépbe és kipróbálni, hogy működik-e még vagy inkább dobjam ki?
Itt egy képet, amin bejelöltem, hogy melyik alkatrész hiányzik. -
KR79
csendes tag
Hello, a segítségeteket kérném!
Az lenne a kérdésem, hogy Technisat CableStar Combo HD CI tunerhez kell- e mediacard?
UPC digitális kábeltv szolgáltatásunk van, set-top boxxal, azt nem tudom, hogy ha számítógépen szeretném nézni a tv-adásokat, akkor kell-e ehhez a tunerhez mediacrd vagy hogy tudom megoldani?Segítségeteket előre is köszönöm!
-
aclandiae
senior tag
Sziasztok!
Bár nem kimondottan ide való, de ezért nem nyitnék külön topicot.
Hogy lehet majd online nézni a december 20-án induló m3-at? -
eladohardver
őstag
Üdv Urak! Adott egy Leadtek PxDVR3200 H Hybrid kártya, és Digi ... Analógot talál.. Digitálisat nem... Ha be írom, hogy Frekvencia hozzáadása 354 azt dobja, hogy ez a Frekvencia nem jelenik meg az általános listán.... Mit lehet tenni, hogy a digitális adásokat is tudjam nézni tunerrel o.O Pls help me! Amúgy régen volt egy olyan oldal, hogy leadtek help site... Hová tünt?
-
Olizoli
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Gigabyte 5100-as tv tunerem. Feltelepítettem a hozzávaló win7-es drivert. Kép van viszont hang nem mindíg. Presto PVR programmal használom. Ami gyanús, hogy audio sourche-nél nem jelenik meg semmi és nem is tudok kiválasztani semmit. XP-n anno hibátlanul ment de ezen a win7-en nem tudom állandó működésre bírni a hangot. Van valami ötletetek? Már egy új tv kártya beszerzése is megfordult a fejemben, lassan 2 hete ezzel szenvedek esténként. -
Maret
csendes tag
SZiasztok!
A következő problémám lépett fel, vettem egy PCI-E-s tv-tunert, de sajna a gépem (dell optiplex 755 sff) már indulásnál közli, hogy mivel van valami ebben a csatolóban nem hajlandó az integrált videokártyát használni, és a biosban sem találtam olyan opciót, hogy megmondjam neki, hogy az integráltat használja, mert a PCI-E-s csatolóban nem az van.
Erre van valamilyen megoldás, hogy működjön, vagy semmi esélyem???? -
s.adryen
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni: esetleg meg tudja valaki mondani, hogy miért nem jön be digitálisan pár csatornám? (Hauppauge 930c usb tuner)
Néhány csatorna full hd-ban, tökéletesen nézhető, néhány pedig akadozik, vagy be se jön (ebből van kevesebb szerencsére). Tud rá valaki valamilyen megoldást?
Dvbviewert használok.
Köszi előre is! -
spety87
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene!
T-Home-os settop box-omat sikeresen rákötöttem a számítógépemben lévő leadtek winfast tv2000 xp global kártyámra! A Kép tökéletes csak a hangot nem tudom rajta megcsinálni! A tunnerhez kaptam egy átalakítót amely sárga fehér és piros rca csatlakozót tartalmazz, ezzel tudtam összekötni a settop boxra! Viszont az átalakítón van még egy kék színű 3.5mm jack csatlakozó, amit nem tudom hogy hova kössek be, ha egyáltalán be kell kötni?! A gépemben nem az alaplap hangkártyát használom, hanem egy ASUS xonar 5.1dg hangkártyát! Valaki ha tud pls segítsen!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- One mobilszolgáltatások
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Apex Legends (PC, PS4, Xbox One)
- LEGO klub
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG 27 Odyssey 144Hz Gamer monitor
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest