- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Android szakmai topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na akkor most én is kérdezek
IT9135 alapú digitális TV tunerem van, VLC-vel nézem Linuxon. Szépen ment, egészen tegnapig - tegnap megszűnt a MUX C vétele. A M1-M2-stb jön, ami a TV2, RTL, stb mux-án volt, az nem.
Pécs amúgy. Újrascanneltettem, a w_scan nem találja meg a hiányzó csatornákat.
Másnak is van ilyen? Egyáltalán mi okozhat ilyet? -
-
-
A fene tudja, akkor meg legalább beletettek valami működőt. Én mondjuk Cx chipes kártyát sosem használtam windózzal, Linuxon meg megy. Most barátnőm gépére kellett nyócat telepíteni, aztán kipróbáltuk egy külön winyón, hogy az én gépemen mit fog művelni a tuner win nyóccal - pöcc-röff ment. Meg is lepődtem, mert korábban pl. Win7 x64-re még azzal a driverrel sem ment, amit a Leadtek adott ki.
-
-
-
-
-
válasz
#65675776 #1823 üzenetére
Az az asztali P4 procis Alba D4V, ami nekem is volt, az valami brutális. 3GHz asztali proci egy feleakkora hűtővel, mint ami kellett volna rá
Ventik állandóan maxon pörögve, proci 80 fok
De azért szerettem azt a gépet, nagy volt, nehéz, ronda, és hangos, de ment, mint a barom. Egy autóbalesetben elrepülve kettétörte az ablakmosó szivacs 2cm vastag fa nyelét, és semmi baja nem lett -
-
-
válasz
polcsy1 #1810 üzenetére
Ne tedd, az valamitől elégett. Bár különben a legtöbb lap tud magára vigyázni, de ha egy ilyen történik egy kártyán, annak oka van, és mást is elvisz.
Ha már TV2000 : Erre valaki?
@daa-raa : 64 bites winnyózoknak van baja ezzel a tunerrel, 64 bites Linuxon köszöni, jól elvan
Illetve a 8-ra már adott a MS hozzá drivert, ha már a Leadtek nem volt képes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest