Hirdetés
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na akkor most én is kérdezek

IT9135 alapú digitális TV tunerem van, VLC-vel nézem Linuxon. Szépen ment, egészen tegnapig - tegnap megszűnt a MUX C vétele. A M1-M2-stb jön, ami a TV2, RTL, stb mux-án volt, az nem.
Pécs amúgy. Újrascanneltettem, a w_scan nem találja meg a hiányzó csatornákat.
Másnak is van ilyen? Egyáltalán mi okozhat ilyet? -
-
-
A fene tudja, akkor meg legalább beletettek valami működőt. Én mondjuk Cx chipes kártyát sosem használtam windózzal, Linuxon meg megy. Most barátnőm gépére kellett nyócat telepíteni, aztán kipróbáltuk egy külön winyón, hogy az én gépemen mit fog művelni a tuner win nyóccal - pöcc-röff ment. Meg is lepődtem, mert korábban pl. Win7 x64-re még azzal a driverrel sem ment, amit a Leadtek adott ki.
-
-
-
-
-
válasz
üzenetére
Az az asztali P4 procis Alba D4V, ami nekem is volt, az valami brutális. 3GHz asztali proci egy feleakkora hűtővel, mint ami kellett volna rá
Ventik állandóan maxon pörögve, proci 80 fok 
De azért szerettem azt a gépet, nagy volt, nehéz, ronda, és hangos, de ment, mint a barom. Egy autóbalesetben elrepülve kettétörte az ablakmosó szivacs 2cm vastag fa nyelét, és semmi baja nem lett
-
-
-
válasz
polcsy1
üzenetére
Ne tedd, az valamitől elégett. Bár különben a legtöbb lap tud magára vigyázni, de ha egy ilyen történik egy kártyán, annak oka van, és mást is elvisz.
Ha már TV2000 : Erre valaki?
@daa-raa : 64 bites winnyózoknak van baja ezzel a tunerrel, 64 bites Linuxon köszöni, jól elvan
Illetve a 8-ra már adott a MS hozzá drivert, ha már a Leadtek nem volt képes.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest