Új hozzászólás Aktív témák

• csaba17

senior tag

heló
    de jó hogy megtaláltam ezt a fórumot :)
    szal van nekem egy gigabyte tiger2 tipusu tv karim, analóg de ez mind1 mer a mühodlvevő van rákötve kábellel. xpn minden jó volt, bár a rádió mindig recsegett pedig jó helyen van az antennája, 2 hónapja váltottam win7re. a gond már ott kezdődik hogy a power cinemába nemtom azt beállitani hogy miko rámek a tvre akkor a vonalbemenetről adja le a hangot miközbe nézem, felvételnél felveszi a hangot azzal nincs is gond de ha csak tvt akarok nézni akk mindig be kell lépni a hangvezérlőbe és ott felhuzni a vonalbemenetet, ja felvétel közbe sem hallom a hangot csak akkor ha adok rá hangerőt. távirányitó is kilőve mer az a progi hangerejét változtatná de nem csinál semmitse. meg előbb bedugtam a rádióantennát, keresés közbe tök jól hallottam amik bejöttek, nem is recsegtek, mire végzett találta v 20adót de akármékre megyek rá a vonalbemenetet kapcsolja be, szal azt hallom ami a tvbe megy. optinsba semmi sincs hogy rádióból honnan vegye a jelet bár ez 1értelmű hogy a beépitett vevőjéről szal...
    vki tud segiteni? a vista x64es driverét raktam fel, előbb néztem nincs is ujabb.
    időnként bsplayerbe nézem a tvt, ott betom állitani hogy honnan vegye a hangot de ott meg full képbe pixelesedik

Új hozzászólás Aktív témák