Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
 - Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - iPhone topik
 - Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
 - Google Pixel topik
 - One mobilszolgáltatások
 - Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Notes
senior tag
Szerintem se nagyon ragadj le a Pascalnál, bár az alapok megtanulására jó lehet. Régen én is ezt nyomtam, de kicsit fárasztó volt, hogy a felhasználói felület elkészítése több időt vett igénybe, mint a program lényegi része. Delphiben néhány kattintással nagyon szép dolgokat lehet létrehozni, és végre a lényeggel foglalkozhatsz.
Bár hozzáteszem ha végignézed az álláshírdetéseket látni fogod, hogy a Pascal/Delphi dolog halott ügy, most a Java a sláger esetleg még a PHP, meg a C++ lehet a menő. De ez egy Pascalos topikban már megaOFF. Bocs, hogy élek, többet nem fordul elő! - 

Notes
senior tag
#12?
Van neki elég baja ezzel a TP-vel minek írod le szerencsétlennek, hogy ez működik? Else előtt pontosvessző... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
 - ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
 - BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 750W
 - ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
 - Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest