Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
btotyi
tag
válasz
Lortech
üzenetére
Teljesen igazad van, de egy kezdő ilyen problémán sajnos fennakad. Erre próbáltam utalni. Mivel az általam beírt delphi kód nem fordul le tp alatt így ha egy kezdő beviszi tp alá, nem fog működni. Ilyenkor mindenki arra gondol, hogy a hiba benne - és nem a kódban - van.
Hiába foglalkozom programozással régóta, sajnos már magamban sem bízom eléggé. Neked meg nekem (és sok ilyesmivel nem kezdő szinten foglalkozónak) elég egy utalás vagy akár nem teljes kódrészlet vagy leírás a megoldáshoz, egy kezdőnek szerintem teljesen jó hibátlan kód kell. Én magam ezért a programot beírom, futtatom és csak utána publikálom. Az utóbbi időben főleg javas alkalmazásokat fejlesztek. A kezdeti időben sikeresen belecsempésztem pascalos kódrészleteket amik szintaktikailag helyesek voltak de szemantikailag nem. Mostanában az ellenkezőjét veszem észre magamon.
Ez egy kis magyarázat akart lenni.
Hogy az utolsó kérdesedre is válaszoljak : semmi probléma, nem vagyunk egyformák, pár mondatos beírások alapján meg csak felületes benyomásokat szerzünk egymásról. -
btotyi
tag
válasz
Lortech
üzenetére
Akkor mégsincs

Én tudom de ő nem tudja, TP meg nincs a gépemen sőt delphi-t is már másfél éve nem használom rendszeresen
(pedig több mint húsz évig Pascaloztam).
A hibásan megadott példaprogramok meg több kárt okoznak mint segítenek. Mindig utáltam a már le sem forduló példákat.
[Szerkesztve] -
btotyi
tag
Ez ugyan delphi kód de TP-ben is hasonlóan van csak ott még nincs TextFile ;
program Project2;
{$APPTYPE CONSOLE}
uses
SysUtils;
Var Kimenet : TextFile;
begin
AssignFile(Kimenet, 'kimenet.txt');
Rewrite(Kimenet);
WriteLn(Kimenet,'asasasas');
WriteLn(Kimenet,'bbbbbbbbb');
Close(Kimenet);
end.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Filmvilág
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen NAS-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox tulajok OFF topicja
- BestBuy topik
- Autóhifi
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(pedig több mint húsz évig Pascaloztam).