Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Cicalány
üzenetére
majd megcsinalom este a kommenteket rendesen (ugyanis mikor atirtam a lancolt lista kezeleset, eyg kicsit osszekeveredtek a kommentek) --- az talan segit valamit, de mindenesetre azt javaslom, hogy addigis probalj itt (Bővebben: link) szetnezni a rendezesi algoritmusok teren (gugli dobta ki, de ha beirod a rendezes nevet, akar meg jobb leirast is talalhatsz)
-
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Cicalány
üzenetére
hibauzenetet ir ki a program? mert ha igen (mivel nincs lejkezelve, ezert runtim error-t kellene dobnia), akkor nem tud file-t letrehozni (talan nincs irasjoga)
a z (/pub/home/users) meghajton probald, azon van mindenfele jogod
es kevesebb kerdojelet plz
khalox: mit? hova?
[Szerkesztve] -
Protezis
őstag
válasz
Cicalány
üzenetére
Én nem ezt fogom beadni, hanem vagy folytatom a sajátomat, vagy csinálok egyet újból. Először én is lánccal csináltam, csak zat nem teljesen értettem, de mostmár szerencsére nagyjából értem.
Amúgy ha ugyanazt adnánk be, valszeg nem u.a a gyakvezérünk.
De még ha u.a is, nekem haver, szóval nem érdekelné
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Cicalány
üzenetére
mint fentebb irtam, az csak debug uzenet, mert hulye vagyok, de ha hibatlan lesz majd kiveszem
neked sem csinal egy rendez.out file-t? abban kellene lenni a rendezett kimenetnek
legujabb verzio: Bővebben: link
debug verzio: Bővebben: link - csak azoknak, akiknek a masik nem ir semmit a rendez.out-ba -
khalox
őstag
válasz
Cicalány
üzenetére
A turbo pascal az önmagában nem baj. Akkor van baj,amikor újabb gépeken a crt unitból szedett ökörségei run-time errorokat generálnak... erre van egy javítás, amit le kell tölteni (vagy a newcrt unit-ot használni).
Különbség mégaz is, hogy az egész típusok más bájt hosszúak. A Freepascalban hosszabbak, mint a turbo pascalban. Szal. a két integer nem ugyanaz... -
khalox
őstag
válasz
Cicalány
üzenetére
Azt jelenti, hogy mennyi mem. volt a program futtatása előtt (közben csinál valamit), és mennyi van a program lefutása után. Ha a kettő ua. akkor jó. Nincsen memóriaszemét. Jó a láncolt lista kezelése.
Mondjuk csak meg kellene tanulni... különben félévkor mi lesz? (Vagy a szigorlaton
).
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3739
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

).