- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
vz12
tag
válasz
bedohazi #2427 üzenetére
Az első kérdésre nem nagyon tudok mit mondani, talán ki kellene kapcsolni vírusírtót, stb., illetve lehet hogy nem elég gyors a géped. Egy ötletem még van, a Vezérlőpultban a Billentyűzetnél lehet sebességet állítani, ha lehet akkor gyorsíts ott is.
A második kérdéshez: Én még sosem állítgattam, nekem tetszik így.
De azért megnéztem.
Ha TP7-ről beszélünk akkor Options / Environment / Colors -nál lehet mindenféle színeket állítani. Ha a hátteret megváltoztatod akkor az Editor / Normal text és Selected text -et illetve a Syntax összes elemét mindenféleképpen át kell állítani, a többit ízlés szerint, de ésszel. Ha tetszik az új színkavalkád és a legközelebbi belépéskor is ezeket akarod látni, akkor az Options / Save -nél ne felejtsd el elmenteni ...Esetleg használd a kedvenc (normál TEXT alapú) szövegszerkesztődet, és csak a fordítás, futtatás idejére lépj be a TP-be.
Arra figyelni kellene hogy a szövegszerkesztő DOS-os karakter kódkészlettel dolgozzon ..., talán 437-es kódlap ...
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- AliExpress tapasztalatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Óra topik
- Bestbuy játékok
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- Vadiúj számlás SSD-k! Kèszleten több darab!
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest