- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViragL
tag
Értem már, mire gondoltál a párhuzammal, előbb simán félreértettem. Tény, hogy programozóként gondolkodni, vagyis megtanulni ezt a gondolkodásmódot a legnehezebb.
Nem állítottam, hogy a operátorok precendenciája egy nagyon bonyolult dolog, csak felsoroltam ott néhány dolgot, amit, vélaményem szerint érdemes szakirodalombol tanulni, mivel forráskódbol nem a leg célravezetőbb.
Ha az vagy, akinek mondod magad, akkor nem értem mi a kifogásod az idézett szöveggel szemben. Ha kihagyom a mondatból az általad kifogásolt infix szót, akkor már nem fedi a valóságot, hiszen operátor precedencia csak az infix alakot használó nyelvekben létezik, mivel a prefix (és a postfix) alak egyértelmű. (a teljesség igénye nélkül: Minden programnyelvnek megvan a saját szabványa, amit hivatkozási nyelvnek hívunk.
Ebben pontosan definiálva vannak a szintaktikai és a szemantikai szabályok.)
Csak belenézel a jegyzetbe, és nem láttál benne példát, azt mondom ok, de honnan tudod, hogyí oda kéne egyártalán? Csak azért kérdezem, mert még senkinek sem panaszkodott. Olvasd végig a jegyzetet, akkor beszélhetünk róla, hogy hova kellene bele példa, és hogy milyen nyelven legyen az a példa. Mert ugye ez egy átfogó jegyzet a kezdéshez, nem kötődik konkrétan egyik prog. nyelvhez sem. Ezt azelőtt érdemes átnézni mielőtt elkezd valaki programozást tanulni, és nem arra való, hogy ebből tanulj meg egy konkrét nyelvet. (szerintem ismétlem magam...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5 / 16 GB / 256 GB SSD + Windows 11
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest