Új hozzászólás Aktív témák
-
Henryk
aktív tag
Na azóta is próbálkozok megállás nélkül.. elsőre felküldtem 500as fsbig, ott befagyott a vista betöltésnél, de lehet hogy csak kevés volt a fes nemtudom, most itt tartok megpróbálom újra azt az 500at hátha..
amúgy egy ilyen lappal egy ilyen procit max mennyire lehet felhúzni? 4ghz szóbajöhet? persze léghűtésselha valamit nemjól csinálok szóljatok, én nem értek hozzá annyira csak irogatom össze vissza hátha elindul aztán örülök
-
Henryk
aktív tag
Na.. ez így nemmegy.. beállítottam mindent manuálisan az alapra, de így meg 2x kékhalál win betöltés előtt, úgyhogy visszatettem mindet autora, viszont most 1.41v a proci, aztmeg sokallom.
vagy azt mindjárt megpiszkálom lentebb, a többit meg úgyhagyom vagy nemtom.
Így alapon viszont nem indul... én rontottam el valamit? meg azis fura hogy ugye 1.28v on ment a proci 3ghz-et, de biosban meg 1.312 volt beállítva.. mitől kevesebb? -
Henryk
aktív tag
jah. mindjárt feltolom 3.5re, lehet oöttmár kevés lesz neki, majd kiderül
ramok 1.8on vannak, azokat már tovább nem húzom egyenlőre, majd a szorzóval ügyeskedek hogy hasonló legyen.
ejnye prime alatt felment már 40fok fölé, asszem be kell kapcsolnom a ventit a procihűtőn
-
Henryk
aktív tag
Hali!
Meglett az új alaplapom, és kicsit fentebblöktem a procit, de fentebb nem merem, mert BIOS-ban 2x annyi beállítás van mint az előzőben. most a nagyrésze még mind auto-n meg alapon van, de nem húzom tovább amíg nincsenek rendben aminek kellene.
hogy állítgassam be a feszeket meg ilyesmiket hogy nyugodtan húzhassam? -
Henryk
aktív tag
Hali!
Itt vagyok újra, procimat szeretném kicsit tovább nyomni még. átlag mennyit bír egy C2D 6550-es max? alapja 2.3ghz jelenleg 3ghz-en van. most 3.5re gondoltam következő lépcsőnek.
egy Q9450-esnek mennyi a max? későbbre azt néztem ki, egyenlőre elég a tuning.na jelenleg EZ a helyzet, hogy állítsam az fsb-t, arányt, feszt hogy simán vigye? Vistám van szóval nem eszik meg bármit, de a mostani jólment.
-
Henryk
aktív tag
válasz
Telefunen #3730 üzenetére
oké, azt még beálítom majd.
a hőfok pedig annyi biosban is meg everesttel is, és a borda is hűvös, régebben fogdostam, lepattintottam rola a ventit és nem volt meleg. télen idle felvett hűtéssel 17-18 fokos volt automatán, passzivan meg 20. most 23 korul van, 24-25 foknal kapcsol be csak a venti rajta.
igaz nem egy konzervdobozban vanszervertorony 7 házventivel.
az előző intelem az télleg volt 80 fok gyárival, ez még a 40et sem érte el így húzva 3d mark közben -
Henryk
aktív tag
válasz
Telefunen #3727 üzenetére
Na beállítgattam mindent, a leírásod nagyon tuti, majdnem mindent megtaláltam, cpu, feszek arány stb megvan, de a memória időzítéseket nem tudtam előhozni, az alaplap könyvében sem láttam egy képen sem hogy hol lehet, ugyhogy az maradt.
a feszt magától állítgatja 1.16-1.26ig kb, mert közben ugrál a szorzó 6-7en, ezt mivel tudom kikapcsolni? engem zavar hogy idleben is valtogat 2.5 és 3 ghz között, akkor inkabb legyen fix 3.
hűtést még automatan hagytam, most sem forog, 23 fokos igy passzivan azzal szerintem nemlesz gond. (gyári hűtő)indult elsőre, eddig minden oke, most tolok mindjart egy 3dmark vantaget letesztelni.
-
Henryk
aktív tag
Hali!
Szeretném a procimat 2.3ghz-ről feltornászni 3 környékére, vagy többre is. 64bites vistám van, s eddig nemnagyon boldogultam a tuninggal. [link] ilyen most, aza 6os szorzó 7 akar lenni csak idleben leviszi.
milyen fsb, szorzók, fesz kell neki hogy stabil legyen 3ghz körül?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Újabb variáns érkezett a Cooler Master legfelkapottabb Mini-ITX-es házából
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tőzsde és gazdaság
- HP notebook topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- PR-Telecom
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest