- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Harry88
újonc
Újabb problémám van a videokártyát sikerült tuningolni most belőttem olyan +200 core mghz-ra. Ezzel kapcsolatban csak annyi a kérdésem, hogy a feszültséget meddig szabad húzni? amit enged 1,375-ig lehet? vagy meddig érdemes? Továbbá a hűtés nekem automatán 70C-on is még csak 20%on pörög hagyjam automatán vagy csináljak customot.
A RAM-al kapcsolatban is van problémám az az extreme profile nekem a biosban defaulton ki van szürkítve.
Én se értem miért de sajnos nem engedi állítani. A bios a jelenlegi legfrissebb F5-ös verziójú. -
Harry88
újonc
No ez alapján tudtam én is emelni rajta 225-ig és hozzá a memóriát is csak emelni kellet a feszültséget nekem is. Amit az afterburner nem engedett de a saját tuning eszköze Zotac firestorm igen így most megy elég szép +30fps-t hozott
https://www.youtube.com/watch?v=DMr7R87HK30
-
Harry88
újonc
Most kipróbáltam az msi kombustor/afterburnert húztam 200mghz-t a core clockon és 100mghz-t a memory clockon. Ez mindkettő ugye a videokártyán van. Melyiket érdemes és meddig? Olyan 250 core clok emelésnél már a driver összeomlik néha.
Amit linkeltél azok képek googlen ott nem tudom értelmezni a 3.-ik alulról.
-
Harry88
újonc
A BIOSba tudom emelni az alapórajelet valami unicore szorzót magonként turbó szorzót is vagy mit de nem egészen értem a dolgot. A memóriám Kingston hyper x KHX1600C9AD3B1 a biosba enged nagyonsok értéket állítani nemigen értem melyikhez nyúljak.
Az msi kombustor az simán egyszerűen tudja tuningolni a ZOTAC GPU-kat is?
Köszönöm előre is
-
Harry88
újonc
válasz
csabika0001 #41602 üzenetére
Helló
Már 2 éve húzza még bírja de már kinéztem egy corsair tápot tier2-esnek írták így bízok benne.
-
Harry88
újonc
Sziasztok
Kis segítséget szeretnék kérni.
A Jelenlegi konfigurációm a következő:
Gigabyte Z87MX-D3H
Intel i5-4430
Zotac GTX 650 1Gb 128 bit ddr5
4x2 Gb Kingston DDR3 1600-osak papíron de 1333-on mennek (ha felveszem biosba a mghz-t 1600-ra akkor instabil lesz a rendszer) Erről olvastam hogy menne 1600-on is csak be kell állítani valahogy.
van egy 550-es HKC táp
a rendszer intel SSD-ről fut mellette egy 1Terrás WD black
A ház jól szellőzik a procin gyári hűtőA kérdésem az lenne, hogy tudnám a gépet tuningolni. Jelenleg is elég erős de kiváncsi vagyok tudok e belőle többet kicsikarni.
A Tunninga teljesen amatőr vagyok de szeretném a procit,ramot és vidikártyát is húzni.
Ehhez szeretnék útmutatást kérni.
Nem célom semmit elégetni meg határra húzni csak egy kicsivel szeretném jobban kihasználni a gépet.Ha bármi egyéb adatra még szükség van mondjátok írom.
A segítséget előre is köszönöm.
Üdv.
Gergő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest