- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Hová lett 1000 mAh?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Samsung Galaxy A12 - idén sem erősebb
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szattila83
tag
válasz
Kean_Sorbo #45077 üzenetére
Gondolom nagyjából abba az állapotba mint mikor bios frissítést csinál az ember.
-
Szattila83
tag
válasz
Kean_Sorbo #45075 üzenetére
A Cmos clear gombot megtaláltam az alaplap hátsó részén de még sosem csináltam. Gondolom bekapcsolás után csak simán megnyomom. Vagy tévedek? Nem nagyon találtam erről semmilyen leírást.
-
Szattila83
tag
válasz
Kean_Sorbo #45072 üzenetére
Köszönöm a választ.
Olyasmi előfordulhat, ha nagyon alúlfeszelem a procit, hogy a bios sem tölt be?
-
Szattila83
tag
válasz
Kean_Sorbo #45068 üzenetére
Köszönöm a választ.
Az lenne még a kérdésem, hogy amit ebben a videóban látunk beállításokat [link] ezeken kívül kell még valamit állítani BIOS- ban? A videóban 4.5 Ghz- re állítja a sebességed, de én csak 4.2 Ghz- en hagynám ezért kérdeztem, hogy mennyi lenne az optimális feszültség neki.Úgy gondoltam, hogy 1.25 v- ról indulok lefelé 0.01 v- ként, gondolom ez megfelelő lesz. Továbbá az lenne még a kérdésem, hogy ami az Aida 64- ben található rendszer stabilitás teszt megfelelő arra, hogy leteszteljem a rendszert? Az alaplap egyébként: ASUS Maximus Formula VIII
Előre is köszönöm a választ! -
Szattila83
tag
Üdv mindenkinek!
Néhány véleményre lennék kíváncsi mielőtt nekilátok a finomhangolásnak. Véleményetek szerint mennyi feszt kellene kapnia, illetve mennyi lenne az optimális feszültség egy i7 6700K- nak 4.2 Ghz- en? Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Szattila83
tag
válasz
Kean_Sorbo #44684 üzenetére
Köszönöm!
-
Szattila83
tag
Üdv!
Valaki tudna nekem segíteni abban, hogy egy i7 6700k alap óra jelen (4ghz) kb. mennyi a legkisebb feszültség amin problémamentesen üzemel? Előre is köszönöm a válaszokat. -
Szattila83
tag
Üdv mindenkinek!
Az lenne a kérdésem, hogy van itt valakinek Asus Maximus V Formula vagy Maximus V Extreme alaplapja? Pár bios beállítással kapcsolatban lenne kérdésem. Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged