- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
r9550
senior tag
hali a következő kérdésem lenne
van egy athlon 64 3500+ orleans magos f2-es 1,300v alapfesszel gyári hűtővel nagyon melegszik alig birom 90 fok alatt tartani terhelésnél alapjáraton pedig 45-50 között szokott menni állandóan tuningolva hagyom de csak alapfesszel 2450mhz-n szoktam hajtani 10X245-be a ramokat nem osztottam vissza hogy azok is maxon menjenek mindig 980-on igy ki tudom hozni a maximumot a procibol és akkor ezek a 90nanós régebbi procik ilyen forrófejűek vagy mi? persze gyári hűtőt használok hozzá egyedül ugy tudtam überelni a hőfokot hogy visszavetten a feszt 2,500v-ra és igy nem nagyon melegedett de ilyenkor 2300-on se nagyon akart beindulni -
r9550
senior tag
hát ja azé kérdeztem még az ac alpine64-et mer van nekem olyan csak az még a régi s754-es gépembe van számoltam hogyha leváltamám a ramokat 1066-osakra és el birnám érni az 533-as fsb-t (ami biztos hogy lehetetlen mert ilyen nincs és sztem még a közelébe se naon járt senki) akkor a ramok 1066-on mennének a proci valós órajele pedig valahol 2700 és 2800 között lenne mongyuk nekem soha sincs szerencsém a tuningbaaz előző gigabyte ga-k8ne lapom se naon jeleskedett mer tuningnál mindig valami ilyet irt ki hogy skip over cpu 2XX... és nem tuttam rájönni mi lehet a legjobb ami eddig tuningba ért hogy a abit 9550-emmel 590-es magórajelet el birtam érni (isten nyugasztalja szegényt
) és azóta is az a nevem
-
r9550
senior tag
válasz
DeltaPower #835 üzenetére
oksa thx
-
r9550
senior tag
gyári amd hűtővel érdemes tuningolni egy X2-est? brisbane magos 4000+ szal nem csöves hűtő járt hozzá hanem sima mint amilyen a sempiken van a gyárinál jobb hűtő a ac alpine 64? vagy inkább vegyek ac freezer 64pro-t? a 4000+-os x2-ket átlagba szoktak menni 2600-2800 körül? a tápom valami szar kettő is van az eggyik aljába 12cm-es venti van és harisnyába vannak a kábelek (színvonalasabb) a másikat valami m-tech házhoz kaptam mindkettő 24 pines és 400wattos melyik lehet a jobb eggyaltalán elég lenne tuningra valamelyik is? előre is thx
MOD: az alaplap is számít: abit nf-m2s-v (sztem nem valami zorall tuningbajnok de az alapbeállítások megvannak)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged