Új hozzászólás Aktív témák
-
gears27
aktív tag
köszönöm a válaszokat
-
gears27
aktív tag
válasz
Kean_Sorbo #44481 üzenetére
1248? Èn mièrt nem látom ezt? Illetve, hogy nem dualban mennek mekkora a vesztesèg?
-
gears27
aktív tag
válasz
Martin97 #44478 üzenetére
ezt a kérdést feltettem a ram topikban is de itt is felteszem, hátha te vagy valaki más tudja a választ és segít, mert abban a topikban nem szeretnek válaszolni. tehát:
A mostani gépemben 4+2+2+2 ram van ebben a felállásban. Nem egyforma a márkájuk de az órajele mindnek 1333mhz(a program szerint viszont nem is ennyin mennek). illetve a progi szerint nem mennek dualban. Ez lehetséges? Ha igen van rá megoldás?
Alaplapom: Alaplap: Asus F1A55-V
[link]
[link]
válaszokat köszi -
gears27
aktív tag
sziasztok! Ismét 1 kérdéssel fordulnék hozzátok remélem érthető leszek
Szóval elkezdtem ezzel a tuningos dologgal kicsit foglalkozni és az észrevételem(legalább is nálam ez a helyzet), hogy mikor a procit tornázom felfelé akkor automatikusan állitódik a ram órajele is. Mikor elérek 3300mhz-re akkor a ramom ami 1333mhz-es elkezd emelkedni. Ekkor elmentem de ugye a gép nem indul mivel nem tudja a ram a magamasabb órajelet. Kérdés ez normális? Illetve ha procit cserélnék és mondjuk magasabb mhz-eset veszek(az enyém 280mhz alapon) akkor is ugyan ez lesz a helyzet? vagyis értem ez alatt, hogy ramot is kellene cserélnem ahoz, hogy feljebb tornázzam a procit? Remélem érthető voltam a válaszokat pedig köszi
-
gears27
aktív tag
3,3- lett a max amit bír melegedés és fagyás nélkül.. No de nem baj, jobb mint a 2.8
Más és kicsit off: Leszedtem ezt a speedfan nevü progit, állitgatom a ventiket(jobban mondva a proci ventit szerettem volna) de nem történik semmi. Esetleg valaki van aki ért hozzá?
-
gears27
aktív tag
válasz
Kean_Sorbo #44465 üzenetére
Mármint mi nem?
Nem kárositja vagy nem hihető?
-
gears27
aktív tag
Sziasztok. Van egy amd athlon 2 x4 641-es procim amit 2,8-ról felhúztam 3,2-re. Túlmelegedès nincs abszolut a megengedett alatt van még terhelès alatt is. A hivatalos honlapon is 3,2 a max ameddig fel lehet húzni. Kèrdès: Ha netán emelnèk mèg rajta az károsithatja a procit vagy a lapot? Olvastam külföldi fórumon, hogy van aki 3800mhz-en használja de nem tudom mennyire hihető. Válaszokat köszi.
-
gears27
aktív tag
válasz
Apollo_21 #40074 üzenetére
Sziasztok. Valaki tudna nekem esetleg segiteni proci tuning ügyben. sohasem tuningoltam de most kedvet kaptam hozzá és ezért kellene asegitség. Az alaplapom tipusa: ECS GeForce7050M-M amelyben amd athlon 64 x2 5000+ 2.6GHZ processzor munkálkodik. szóval ezt a procit szeretném huzni mert láttam youtubeon 1 videót amin 3.5ghz-re tudták emelni. Viszont a baj, hogy másfajta alaplap volt az emlitett gépben és sajna nekem a biosomban ilyen menük nem voltak. ezért ha lehet akkor pontol, pontra kérném a leirást mit és hová kell állitanom mert nem szeretnék többször zavarni ha valaki leirja felületesen, hogy mi mit jelent. A segitséget előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest