- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Martin97
aktív tag
válasz
gears27 #44477 üzenetére
Valamennyivel kisebb lesz a teljesítmény, de nem számottevően. Egyébként a ramnak is lehet adni egy pici feszt, hogy bírja a magasabb órajelet. Ez is jelenthet egy leheletnyi gyorsulást. Az időzítéseket is lehet próbálgatni hogy jobb. Próbáld meg beállítani CR: 1T-re, mert ettől észrevehetően gyorsul. (Legalább is a sajátom gyorsult, de több modullal necces lehet.)
A stabilitást tesztel tudod ellenőrizni.
Én általában visszaosztom a ramot és belövöm a proci órajelét stabilra, és ezután állítom be a ramokat, kicsit játszva az fsb-vel, hogy a lehető legjobb legyen.Remélem azért érthető voltam.
-
Martin97
aktív tag
-
Martin97
aktív tag
válasz
gears27 #44472 üzenetére
Előbb váltasz gépet (házat), minthogy cserélni kelljen. Nekem egy ventit sem kellett emiatt cserélni. Amikor érzed, hogy rosszalkodik, megolajozod, és megy mint az új. Nekem is régi giga 3d mercury házam van, és még minden a gyári.
Szóval, ha kibírod a hangját, és hoz néhány fokot, akkor nyugodtan maradjon.
-
Martin97
aktív tag
válasz
gears27 #44470 üzenetére
Ha nem zavar a hang, akkor alaplapodon kapcsold ki a fordulat szabályzást, és folyton maxon fog pörögni a venti, ha lehetséges. Ha nem enged ilyet a lap, akkor közvetlen tápról hajtsad, és akkor tuti, hogy maxon megy majd.
De inkább szerezz be egy nagyobb hűtőt, mert az előző praktika nem használ a hallásodnak.A speedfan nálam nem csinál semmit, nem értem miért, de manuálisan is jól lehet szabályozni a ventiket a feszültséggel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest