- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Martin97
aktív tag
válasz
gears27 #44477 üzenetére
Valamennyivel kisebb lesz a teljesítmény, de nem számottevően. Egyébként a ramnak is lehet adni egy pici feszt, hogy bírja a magasabb órajelet. Ez is jelenthet egy leheletnyi gyorsulást. Az időzítéseket is lehet próbálgatni hogy jobb. Próbáld meg beállítani CR: 1T-re, mert ettől észrevehetően gyorsul. (Legalább is a sajátom gyorsult, de több modullal necces lehet.)
A stabilitást tesztel tudod ellenőrizni.
Én általában visszaosztom a ramot és belövöm a proci órajelét stabilra, és ezután állítom be a ramokat, kicsit játszva az fsb-vel, hogy a lehető legjobb legyen.Remélem azért érthető voltam.
-
Martin97
aktív tag
-
Martin97
aktív tag
válasz
gears27 #44472 üzenetére
Előbb váltasz gépet (házat), minthogy cserélni kelljen. Nekem egy ventit sem kellett emiatt cserélni. Amikor érzed, hogy rosszalkodik, megolajozod, és megy mint az új. Nekem is régi giga 3d mercury házam van, és még minden a gyári.
Szóval, ha kibírod a hangját, és hoz néhány fokot, akkor nyugodtan maradjon.
-
Martin97
aktív tag
válasz
gears27 #44470 üzenetére
Ha nem zavar a hang, akkor alaplapodon kapcsold ki a fordulat szabályzást, és folyton maxon fog pörögni a venti, ha lehetséges. Ha nem enged ilyet a lap, akkor közvetlen tápról hajtsad, és akkor tuti, hogy maxon megy majd.
De inkább szerezz be egy nagyobb hűtőt, mert az előző praktika nem használ a hallásodnak.A speedfan nálam nem csinál semmit, nem értem miért, de manuálisan is jól lehet szabályozni a ventiket a feszültséggel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elite: Dangerous
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Futás, futópályák
- Építő/felújító topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Battlefield 6
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest