Új hozzászólás Aktív témák
-
xigris
őstag
Sziasztok?
Érdeklődnék most váltottam amdről intelre a procim így egy q6600 g0 steppinges mennyi tuning potenciál van benne.Veri az azonos órajelenlévő amdt?a hűtés scythe ninja az alaplapom: Asus P5W DH Deluxe.
Pontosan azt szeretném tudni ,hogy ez a proci veri-e a phenom II x4 920-t azonos órajelen mert erről váltottam
Köszönöm a segítséget. -
xigris
őstag
Sziasztok?
Érdeklődnék most váltottam amdről intelre a procim így egy q6600 g0 steppinges mennyi tuning potenciál van benne.Veri az azonos órajelenlévő amdt?a hűtés scythe ninja az alaplapom: Asus P5W DH Deluxe.
Pontosan azt szeretném tudni ,hogy ez a proci veri-e a phenom II x4 920-t azonos órajelen mert erről váltottam
Köszönöm a segítséget. -
xigris
őstag
Sziasztok tuning szempontjából melyik alaplap a jobb
1:Asus M4n78-Se
2:Asrock n68c-s ucc
Válaszokat előre is köszönöm -
xigris
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék.
Adott egy phenom IIx4 920 egy cooler master hyper tx3 hűtővel,a kérdés körülbelül meddig lehetne húzni.
Biosból vagy az alaplaphoz adott oc tunerrel érdemes húzni?
Előre is köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest