- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
czpitti
senior tag
Sziasztok.Nem éppen tuning csak nemtudok hol rákresni és hátha valakinak van infoja gigabyte aorus rx 580 8 gb vga-hoz keresek vizhutoblokkot.
-
czpitti
senior tag
Sziasztok.I5 650-es procival kaptam egy gépet beszámításba az istenkirály amd platformomért
Na a kérdésem:mennyi ennek a procinak a max hője?Szíjjel kell rángatnom mert konkrétan nem érdekel a sorsa ( gyilkolni nem akarok csak ha muszáj,vesszem az intel hehehe ) Nomeg a fesz is érdekelne amíg elmehetek... válaszokat köszönöm.
-
czpitti
senior tag
Sziasztok. Valaki dobhatna egy linket a ramok tuningolásáról és időzítéseinek mivoltáról mert ez még eddig kimaradt az életemből....Szeretném azt is belőni.
-
czpitti
senior tag
Én tudok-e és érdemes-e és valamin még változtatni,próbálgatni? Nem vagyok telhetetlen de méééég mhz-eket nekem
-
czpitti
senior tag
válasz
lacika0926 #32686 üzenetére
Nincsmit Nekem a b50 4000-ig volt stabil és 58 fok...( hajráááá toljad nekiiiii)
-
czpitti
senior tag
válasz
lacika0926 #32683 üzenetére
Hát én ennyit tudtam segíteni mert végigjártam ezt én is a fokokkal
Majd jön a naaagyon gyakorlott darálow és segít neked a továbbiakban
Szerk.: Nekem a 23 fok is lehetetlennek tűnik.Szerk-szerk.:tolj rá prime 95-öt és közben monitorozd a hőt.A legbiztosabb ha biosban beállítod hogy 60 foknál álljon le és akkor nagy baj nem lehet.
-
czpitti
senior tag
válasz
lacika0926 #32680 üzenetére
Mádodik a proci,.alapon hihető ha hideg van nálad de a bios is megmutatja mennyi a hője.Sokat kínlódtam én is a b50-esemmel de nálam a speedfan jó értéket adott
Coretemp-el mit mutat? Biosban mi az értéke?Terhelve mennyi?
-
czpitti
senior tag
válasz
lacika0926 #32675 üzenetére
Magfeloldott procinál nem ír maghőt,25 fok kizárt.cpu-z nekem pl a b50-esemet jól írta...a 44 foktól inkább hihető
hacsak nem a teraszon nulla fok közelében tolod ehhe
-
czpitti
senior tag
Sziasztok.ezen még stabilan fut e fölött fél-egy óra és kifagy.Min lehet,érdemes változtatni,próbálgatni még?
-
czpitti
senior tag
Mindkettőre nem?
Mert ha igen akkor megnézem még hátha kijön pár cseppecske a prociból.
-
-
czpitti
senior tag
válasz
darál0w #32656 üzenetére
Érteni magyar nyelv ha számokkal alátámasztani.Ht értéke?A ramom most 1500 körül ketyeg de 4.126-on stabil a proci prime szerint....ha a mhz-ekkel játszom valahogy jobban szereti mint a szorzókkal.Miért?Tudom mert analfabéta vagyok de most megtanulom ha bele is döglik a gépem
Szerk.:1886-on megy a ht már rájöttem közben hogy azt is visszavettem...
-
czpitti
senior tag
Már abbahagyta reggelre a figyelmeztetgetést.Mindegy majd ha megint kezdi megérdeklődöm mi ez. 4.1 gigán ment jól a procc,viszont érezhetően belassult a gép.Mit kellene utánahúznom és meddig?Ramot tartom 1.4 körül vagy emeljem feljebb?1700akármennyi van még nála a listában mint állítási lehetőség.
-
czpitti
senior tag
akkor hogyvan ez?0.067v....este vagyok és lassan vak is a sok számtól
-
czpitti
senior tag
Megvan.Min és (majd ha kéri )mennyit adhatok max (a procira gondolok ) Gondolom 1.6 voltig elmehetek majd ezzel a hűtővel sb voltage 6.5 volt most írt
asus cucca.Az nem jó gondolom.És miért amikor beállítottam mindent fixre??? -
czpitti
senior tag
Ja és a hő is jó lenne amit mindig elfelejtek
így 57 fok prime alatt
-
czpitti
senior tag
-
czpitti
senior tag
-
czpitti
senior tag
-
czpitti
senior tag
válasz
czpitti #32588 üzenetére
Átdugtam másik aljzatba a gond megoldódott.Kérdeznék mégegyet mert pörög a topic
Mit jelent a cpu vdda? Mer így alulfeszelve 4.1 gigánál lassan jó lenne ilyeneket tudnom.Tolom tovább nem gond csak a tudás néha egyenlő a füstbennmaradással...És amit mindig elfelejtek : mennyi a phenom maxközeli hője a tartósság határain belül persze.Köszönettel:czpitti
-
czpitti
senior tag
Ja,elnéztem
Lecseréltem az 5870-esemen a gyári hűtést ( asus ) egy zalman VF3000 A hűtőre és az oké hogy halk meg 30 fokon tartja a kártyát full loadban de 100%-on pörög a venti....alaplapra kötöttem egy háromcsatis helyre tehát nem pwm-es.No a speedfan pont nem vezérli azt az aljzatot,a catalystban pedig nem veszi lejjebb a fordulatot
van-e más mód hogy szabályozzam a fordulatot anélkül hogy pl aljzatot cserélnék egy másik ventivel ( a speedfan a proci két ventijét és a hátsó igencsak hangos gyári ventit szabályozza le. ) Biosban is hiába állítom be a fordulatot akkor is állandó 100% hámégilyet..... Van esetleg valami progi erre a problemre?
-
czpitti
senior tag
-
czpitti
senior tag
Hmmmm nb alapból 50 fok....nem sok az egy kicsit???
-
czpitti
senior tag
Sziasztok.Lecseréltem a cumómat és szert tettem egy asus crosshair 4 extreme-re egy phenom 2 965-ös társaságában 2x 4 giga 1600 kingston hyper-x kíséretében. ( tápom 650-es fsp bírni fogja a tunyingot ) de ebben a lapban annyi mindent lehet állítani hogy aztse tudom hol kezdjem.....procin egy nordwand rev.b van két ventivel így azzal se lesz baj.Help mit-hova miért....ez kicsit más azért mint a b50-esem és a giga 790x lap.
-
czpitti
senior tag
-
czpitti
senior tag
-
czpitti
senior tag
Sziasztok.Nagy nehezen a nagyker (nem minősítem őket inkább ) kicserélte a garis deszkámat 880 ga-ud3h-ra.Valami baráti ramot szeretnék bele mert a tuning nálam virtus
Tudnátok valamit ajánlani?Kényszerből van benne az ami az adatlapomnál van...
-
czpitti
senior tag
Hát ja a progik mérnek rosszul
Biosban beállítottam hogy 55 foknál kapcsoljon le a rendszer, és adtam prime-ot nekije
A progik szerint 67-70 fok a proci de a gép nem kapcsol le.Akkor most mivel monitorozzak tuningra
?????? szerk:hmmm annyira azért nem értek hozzá
hogy mérjem ki ? Persze ráér akkor is ha hazaértél.
-
czpitti
senior tag
válasz
Tappancs2001 #21863 üzenetére
tuningolni biosban ne programmal 1 hsz olvasd el
-
czpitti
senior tag
Jah értem hogy terhelve........ Emmán nem kicsit idegesít
-
czpitti
senior tag
válasz
darál0w #21750 üzenetére
Hmm ezeket a hűtőket nem merném ajánlani
két gépemből kettőben vagy 3-szor le kellett szednem meg felraknom mire felfeküdt rendesen pedig egy jópár hűtőt felraktam már. Viszont a kellemetlenségekért kárpótol a kíváló ár és a baráti teljesítmény.Gyerek 165-ös opteronja 2300 mhz-en tesztelődik prime-al és a linkelt gyengécske hűtővel.Kedvet kaptam hozzá hogy megrángassam a nordwandommal
( vicceltem )
-
czpitti
senior tag
válasz
darál0w #21722 üzenetére
Kismillió hűtő lehetett ezen a deszkán
Az uccsó gazdája rosszul(!!!!!!!!)tette bele a procit,nem ment bele,így addig nyomta bele amíg bele nem erőszakolta azután leszorította a lábakat
Mindet beletörte.Eltartott egy darabig mire kiszedegettem
Szóval el se merem képzelni mik történhettek még ezzel a deszkával
-
czpitti
senior tag
2100 körül még stabil 57 fokkal prime alatt.MÉÉÉÉG
-
czpitti
senior tag
Persze hogy csak félig fekszik fel a hűtő
Na mindegy majd barkácsolok vele valamit.Tegnap elfelejtettem megkérdezni hogy mennyi az opteron 165-ösök alapfesze mert alul akarom feszelni kicsit.
-
czpitti
senior tag
válasz
Tappancs2001 #21707 üzenetére
Nem programmal tuningolunk hanem bios-ban
Olvasd el az első hsz-t.Asszem
-
czpitti
senior tag
válasz
darál0w #21705 üzenetére
Nem volt még opteronom és most kapott egy alap ekl-t(ilyet) ami azért jobb mint a gyári.Így 45-50 fokos alapon amit sokallok,de mint mondtam nem volt még opteronom.Szóval a 65 fok az mééééééég jó?
Van egy olyan érzésem hogy le kell szednem a hűtőt és átpasztáznom a majd 50 fok miatt mert ott valami nem kerek.szerintem üresen kb 40 fok körülinek kellene lennie nem?
-
czpitti
senior tag
Sziasztok.Egy kis segítség kellene:165-ös opteronoknak mi az a hő ami még biztonságos hosszú távon is?gyerekemét kicsit meg kell rángatnom hamár kapott rendes hűtőt.És mennyinek kellene lennie az üresjárati hőnek kb?
-
czpitti
senior tag
Sziasztok érdeklődnék:athlon2 b50-es proccomat kicsit rángatva használom és érdekelne hogy mennyi a normál üzemi hője,ill mennyi a max hő ami még biztonságosnak mondható.Alul van feszelve 0.05voltal,ekl grossclokner hűtővel prime 95 alatt 58-59 fokos.AAAAAAAAAAAAAAAAAz már sok gondolom
-
-
czpitti
senior tag
Kérdeznék:a plusz 450 mhz-et tudja úgy is a procc hogy fél voltal kevesebbet kap.Nyerek ezzel valamit?(élettartam,esetleg hűvösebb proci)
-
czpitti
senior tag
Alapfeszen +460 mhz-et kaptam kétórás prime95 után 58 fokon állapodott meg a procc hője.Az jó?Feljebb még nem próbáltam tolni majd később
-
czpitti
senior tag
Sziasztok.Kérdésem.miért jó a procit alulfeszelni?Phenom 2 b50-esem van és azt próbálgatom.Amíg bírja biztonságosan,de kis segítség jól jönne.Mit emeljek fsb-t vagy inkább szorzót?A hűtésem.Alpelföhn Gros-Clock'ner
-
czpitti
senior tag
Sziasztok.Soha nem tuningoltam de mivel cserélem 6400+-os athlonomat megnézném mit lehet kihozni belőle.zallmann hűtése van nem gyári.Most töltöttem le az amd overdrive-ot és hogy is kezdjek hozzá?
Ja és az amd-nek mennyi a biztonságos üzemi hője?(felső érték)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest