- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Íme az új Android Auto!
- Így néz ki a Honor Watch 5 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
czpitti
senior tag
-
czpitti
senior tag
válasz
czpitti #32588 üzenetére
Átdugtam másik aljzatba a gond megoldódott.Kérdeznék mégegyet mert pörög a topic
Mit jelent a cpu vdda? Mer így alulfeszelve 4.1 gigánál lassan jó lenne ilyeneket tudnom.Tolom tovább nem gond csak a tudás néha egyenlő a füstbennmaradással...És amit mindig elfelejtek : mennyi a phenom maxközeli hője a tartósság határain belül persze.Köszönettel:czpitti
-
sün
tag
válasz
czpitti #29044 üzenetére
Tudom-tudom. A terv az, hogy majd egy Bull rendszer lesz a következő konfig, csak a jóárasított 5850-re lecsaptam, mint tyúk a forró takonyra. Ha meg már megvan, akkor miért ne rakjam be a gépbe a régi 7900 kártya helyett. Majd a lap, a RAM meg proci is cserélve lesz, de a nyarat azt így kell átvészelnünk, még AMD papa csiszolgatja a bikáját.
Aztán mivel eddig nem nagyon volt értelme a prociban rejlő utolsó cseppek kifacsarásának, gondoltam megkérdem a hozzá jobban értők véleményét.Amúgy közben próbáltam haladni, de 250-es FSB-nél a Win nem indult, 245-nél, meg szépen ment, Vantage is végigment, de az Orthos 6 perc után hibát adott, szóval az a 240 lesz a vége.
Őszig meg legalább a piros lámpánál, tudok jaszkarizni a trabimmal. A mellém beálló bömbiseknek majd leesik az álla
Új hozzászólás Aktív témák
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Suzuki topik
- Házimozi haladó szinten
- LEGO klub
- Windows 11
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra Black 200 MP Pro kamera, S Pen, 120 Hz QHD+ 8/256 GB
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest