- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
combi27
csendes tag
Jóemberek..feltettem egy kérdést, amire olyan tanácsot kaptam hogy cseréljem le a gépet...Meg nem lehet vele mit kezdeni...olyan nincs, szoftverrel mindent meg lehet oldani, csak meg kell találni a hozzá megfelelőt..gondolam hátha tud vki....
ha lenne pénzem már rég megtettem volna......
erre kapok oktató szavakat, kitérő válaszokat,(igaz nem irtam le hogy talán ti csak fényképen láttatok, ISA, meg VESA Local buszos cuccot mikor én már tuningoltam akár szoftverrel is)Amúgy meg senkinek a seggét nem nyalom ki, senkinek nem puncsolok hogy segitsen,
ha akar segit, ha meg nem tud tartsa meg a véleményét nem? -
combi27
csendes tag
hátt..nem tanácsra lenne szükségem hanem progira
-
combi27
csendes tag
válasz
Skynet258 #916 üzenetére
Kösz a kritikát
......nem játék miatt kell(ene) a tuning, hanem hogy egyáltalán LÉTEZIK e ilyen progi.
A számítási teljesítményt azért lehet szoftveres tuninggal is növelni(Lásd videokártya--az enyém szoftverrel simán löki a gyári helyett(500/1000) 650/1600-at, igaz csak kiváncsiságból húztam meg szoftverrel), de mint irtam nem játékra kell a gép hanem kódolás-dekódolás, s egyéb más számitási műveleteknek a gyorsítására.
Valaki más esetleg segíteni?
Üdv:
-
combi27
csendes tag
Nah, hiába nézem ki a szemem nem találok semmilyen szoftveres proci tuningot...
Az alaplapom nem teszi lehetővé hogy a BIOS-ból tuningoljam az fsb-t memóriát, agp-t stb.....
Tud valaki olyan progit ami mindezt szoftvereesen csinálja?(ne a cpufsb-t mert az nem megy a lapommal)Lap: Fujitsu-Siemens D1688
Proci: P4 2.8 Northwood
Memória 512Mb DDR333 ADLAS két oldalas non ECC
Videokari: Geforce 7300 GT 256Mb GDDR3THX a segítséget
Combi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple asztali gépek
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Formula-1
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest