- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Combi, ha normálisabb stílusban írogatnál, akkor biztosan nagyobb sikered lenne...
Skynet és a többiek is tanácsot adtak neked, és akármennyire is nem tetszik a mondanivalójuk, örülj neki, hogy egyáltalán foglalkoztak a problémáddal...
Ezen a fórumon általában nagyon segítőkészek az emberek, csak meg kell válogatni a stílust, amit használsz! -
Skynet258
veterán
Nem kaptál ajándékot vagy mi van? Kritika? Én sehol sem látok kritikát. Észérveket mondtam, és jótanácsot, de természetesen te tudod, mit akarsz csinálni...
A videókártya húzása szoftveresen pedig kissé más feladat, mint egy procié (vagy akár egy egész rendszeré), de biztos vagyok benne, hogy ehhez is jobban értesz. Ezt veheted kritikának, ha már annyira az kell.
thaiboxer: EIST-et kapcsold ki biosban (energiatakarékossággal kapcsolatos folyamat).
-
Skynet258
veterán
Az az igazság, ha új játékok miatt szeretnéd tuningolni a rendszert, akkor én bele se fognék... Egyszerűen ezt már nem érdemes.
Szerintem annak legalábbis nincs sok értelme, hogy 8 fps helyett 10 legyen. Főleg hogy a szoftveres tuning abszolót nem ugyanaz, mint bios alól, legalábbis én még épkézláb, használható tuning progival nem nagyon találkoztam (igaz nem is kerestem).
Ha komolyabban igénybe akarod venni a gépet, akkor sajnos lassan csereéretté válik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged