- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Fotók, videók mobillal
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Zolee
nagyúr
Hello
Szeretném kicsit húzni a procimat de nem igazán tudom, hogy miket kéne állítani. Egyedül a feszt vettem lejjebb, alulfeszeltem talán. Többi mind auto értéken van. Ezek közül mit kéne állítani vagy mit érdemes? Én most konkrétan a feszekre vagyok kíváncsi nem a szorzó+fsb-re. -
F_Zolee
nagyúr
Hello yolan!
Talán tudsz valamit segíteni nekem ha ennyire kened a témát. Bár eléggé specifikus a dolog. ASRock P45X3 Deluxe lapom van. Mint köztudott nem annyira tuning barát biosa van ezeknek. És sajnos ezért meg is akad a tudásom. Ez egy DDR3-as lap, OC-ba tudja kezelni 1600MHz-en a ramokat. Nekem az a gondom, hogy nem tudom mivel lehetne rábírni a lapot a DRAM : FSB arány megváltoztatására. Csak 2:1-be megy. Alapon járatva a procit(9x333 E8400) a ramok 1333MHz-en mennek(2x666). Az a gond, hogy mivel nem tudom az arányt megváltoztatni így a tuning meghiúsul, mert ha emelném a procit(8x400) akkor a ramokat 800as FSBvel akarná hajtani de annyit meg nem tud, mert 666 a max. Kis tuningal talán 700at bírna normális lap alatt gondolom. Egy tesztel foglalkozó oldalon már járatták a ramokat 17xxMHz-en de ott meg nem tértek ki a ram részére csak ez CPU-Z kép volt amin 3:2-es DRAM : FSB volt látható és az nem derült ki, hogy hogyan érhették el. -
F_Zolee
nagyúr
Valaki nem tudja, hogy ASRock P45X3 Deluxe lapnál, hogy lehet rávenni az FSB : DRAM arány módosítására?
-
F_Zolee
nagyúr
Hello
Olyan gondom lenne, hogy van egy ASRock P45X3 Deluxe lapom. Szeretném a ramokat 1600on járatni de sehogy se jön össze, mert az FSB : DRAM arányt nem tudom állítani és a bios nem ajánl fel olyan lehetőséget és így max csak 1333-on megy még. 666on megy 1:2-es arányba a ram. (Amúgy E8400as procim van) De ahhoz, hogy 1600on menjen a memória a bios mindig 800MHz-et ajánl amit meg nem is bírna el a ram. Nem tudja az ASRock világát valaki mélyebben?
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest