- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
joker1220
őstag
válasz
warezxts #37429 üzenetére
A videokártya dologra nem tudok mit mondani, ha a pcie freqit növeled azzal nem a vga-t tuningolod,
mint ahogy a neve is mutatja, te tudod de én nem eröltetném.380 nál azért csipog mert hagytad a memóriát auto beállitáson és valószínüleg túl magasan
akar menni vagy az időzítések nem megfelelőek.A memóriát azért mondtam hogy vedd vissza és fixáld manuálisan mert az fsb
hatására növekedni fog az órajele, tehát amikor emeled a proci órajelét a ram
menni fog felfele és el fogja érni szépen az alap 800mhz et, ha auton hagyod
akkor simán instabillá válhat a rendszered, ha nem hallgatsz rám és a magad
feje után mész akkor minek kérdezedOlvasd át az itt leírtakat, főként a ,,memória visszaosztása'' c. részt;
Üdv
-
joker1220
őstag
válasz
warezxts #37410 üzenetére
Szia
Az egy hosszú, három rövid az ha jól tudom akkor vagy alaplaphiba vagy nem érzékeli a VGA-t!
Nemrég videokártya gondom volt és nekem is ezt csinálta.
A PCI-E freqi növelésével kinyírhatod a videokártyád, elképzelhető az is hogy amikor
emelted akkor károsodott a vga, ezért adja az említett képhibát.
Ezt mindig FIX 100Mhz re kell állítani tuning esetén és amúgy sem árt.A Memória órajelét fixáld be 667Mhz-re, az időzítéseket auto beállításról tedd át
manuálba és az első 4 értéket állítsd be 5-5-5-15-re, a ram feszt lődd be 1,9V re.Amikor emeled az ''FSB''-t, akkor a ram órajele is növekszik, ezt a CPU-Z nevű programban
a memory fül nél tudod nyomon követni.Jó lenne ha a bios beállításaidról illetve adia64 és CPU-Z ről képeket csinálnál és
felraknád hogy melyik program miket írkál!Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest