- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei P50 Pro - emlékkép
Új hozzászólás Aktív témák
-
malibu
tag
válasz
malibu #36435 üzenetére
Sziasztok!
leírtam a hibát pár napja a 36435-ös hozzászólásban. azóta cseréltem elemet az alaplapban és biosban próbáltam mindent visszaállítani alapértelmezettre, de amúgy előtte sem húztam fel semmit. most olvastam, hogy cmos reset segíthet ilyen problémán. azzal többet érek el mint az elem kivétellel? érdemes megpróbálni? csak gondoltam megkérdezem, mielőtt nekiállok jumperelgetni az alaplapot, amit egyelőre fogalmam sincs hol kellgigabyte am2 ga m57sli-s4-em van, ha ebben is valaki tudna segíteni esetleg.
de ha ez sem oldja meg, akkor mi okozhat még ilyen hibát? olvastam fórumokon, hogy táp csere sem segített, és bios frissítés után is megmaradt embereknél ez.. lehet, hogy alaplap csere marad a megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Eladó AMD Ryzen 7 3700X CPU Bequiet Pure rock 2 hűtővel.
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest