- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rica
senior tag
válasz
triklin #19760 üzenetére
Szia! Az nagyban függ a steppingtől. Annak idején HERR Z-nek volt egy kurva jó logout-ja erről, de már nem találom. A lényeg, hogy általában az E4-esnek több fesz mehet, az E6-osokkal ovatosabban. Mondjuk nekem pont egy E6-om volt, ami 1,39 Volttal 2920-on stabil volt, 1,41-en 2950, és kihűtött szobában ez volt a stabil vége 1,44-gyel. Ez mondjuk egy előválogatott darab volt, 2700 fölött már vigyázni kell mindegyikre, de 24/7-re én semmi képpen nem ajánlanék 1,5 Voltot
Es ha jól emléxem az enyém nem nagyon ment 40 fok fölé.
-
-
Blaze71
őstag
válasz
triklin #14624 üzenetére
Mondanám, hogy adj feszt a memóriának, meg a procinak, de nem igazán tudom, hogy mennyit. 939-es procikat annyira nem ismerem. OldScool tuning csúcsom az 1600-on ketyegő 654-es Sempront feltornásztam 2000-re, ami 225x8-at jelentett. Viszont abban a lapban 500 MHz-es DDR1 memóriák voltak. Ott nem emeltem feszt sem, bírta alapon. A K8N-ben milyen nFoerce Chip van? Mert gyanús, hogy az is lehet akadály.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
triklin #14056 üzenetére
hali
nemtudom, h ilyen rampároítással hogy fog menni...nem vagyok tul bizakodo...
Sehol nem találtam például olyat , hogy NB beállítások ilyesmik :S ezekt hol keressem? - ennek ott kellene lennie, ahol a cpu, ram és egyéb feszeket tudod állítani. ha nincs ott, akkor nemtudja a lapod.
DRAM Configuration [Press enter] ha itt rányomsz mi ugrik fel? vhol itt kellene állítani ramorajelet/ramszorzot...
esetleg ilyet keress, h memory multiplier(spd)
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
triklin #13987 üzenetére
akkor ez a te procid. elég régi darab. fogalmam nincs meddig mehetünk el feszben, de az 1.55V még tuti belefér
a hűtőhöz lefogatot nemtudom honnan tudsz szerezni...talán gyártoi oldalrol rendeli...emeled az FSBt addig ameddig bootol. ramot meg szorzoval tudod állítani. olyasmit kellene BIOSban keresni, h Dram memory multiplier(SPD). itt vagy szorzok lesznek, vagy maga a ram orajel jelenik meg. ugy állítsd, h mindig 400 körül legyen.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
triklin #13984 üzenetére
tehát ilyen procid. és a szorzot nem tudod csökkenteni.
ram időzítéseit csökkenteni...inkább növelni...ugy van esélyed, de szvsz akkor se fog menni ilyen ramokkal...1g+2*256...érdekes párosítás.
BIOS tökmind1 mi van fent. mennie kell vele...
a hűtő meg elvileg : Compatibility: Socket 478 / 754 / 940 / 939 / LGA775
szoval gyárilag ezt tudja...használtan vetted?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Próba
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged