- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
zalman90
őstag
nah a fagyások mególdódtak 1 bios resettel , de most meg kék halálok vannak , 2 féle:
system_service_exception
page_fault_in_non_paged_area KÉPnem tudja valaki mitől van ez?
ramok jók , memtest 200% ig futtatva , proci sem hibázik prime alatt , vinyók 100 és 97% osak
-
-
zalman90
őstag
hellosztok , konfigom: c2d E8400 4ghz en 1.3v bios fesz , ram 4gb 1066mhz 5-5-5-15 gyári 2v
olyan problémám lenne, játék alatt 1x csak lefagy , fekete kép és igy vibrál , meg zúg a hang , és csak ujra inditani lehet . ennek mi lehet az oka?
-
zalman90
őstag
ez jó főfoknak számit?
-
zalman90
őstag
válasz
Overclocked #14784 üzenetére
az érdekes , sokkal gyengébb karival is megvan 250 fps , nekem maxon is kiakad 250
persze amig nem volt 4ghz en a procim , erős proci limitem volt , és alig volt fps , meg a 3dmark pontszám is 5000 -rel keevsebb volt!
-
zalman90
őstag
mekkora fsb felett kell + feszt adni az fsb nek?
Overclocked: milyen grafon nem akad ki a 250 fps cod4 be?
-
zalman90
őstag
válasz
azoli09 #14481 üzenetére
holnap 2 óra prime utáni hőfokot teszek fel
, a 2 hűtő között 8-9 ezer ft külömbség van ez igaz
, én ehhez 11k ért jutottam hozzá
ugy meg érte
szkrisz: biosba mch nak én is adtam +feszt , game közbe fogd meg a csipszet hűtő bordáját mennyire meleg , mert lehet rosszul mér , ha nagyon forró és éget , tegyél rá 1 ventit esetleg
-
zalman90
őstag
válasz
szkrisz #14468 üzenetére
, 55 fok a chipset felső határa tudomásom szerint , nekem giga p35 van , tehelés alatt is csak 31 fokos , ott nálad valami gond van , vagy rossz az érzékelő , vagy nem szellőzik a ház a chipset hűtő körül , pasztázd ujra
látom E8400 ad van 4ghz en , neked hány fokos prime95 terheléssel ?
-
zalman90
őstag
erre írjon valaki pls
, mert nem tudom mi tévő legyek
-
zalman90
őstag
üdv , help kéne , biosban az fsb 450 en van , de mikor el inditom a gépet már csak 333 , everest , cpu-id szerint is
, mi lehet a gond??
darál0w : p35-ds3/ds4 es lappalp 535 fsb is simán ki hózható , nekem is ment annyin
-
zalman90
őstag
válasz
Fundey #13811 üzenetére
prime95 öt ben blend of ram test vagy valami ilyesmi , azt elinditod az megy amig meg nem állitod , ha 1 órág nem indul ujra a gép akkor ok , de 3.6 ghz elég annak a procinak de nem hiszel nekem
4ghz fölé fölösleges húzni , am télleg aza lap nem bir magas fsb-t , meg 4 ghz felett kell neki fesz is és rendesen fog melegedni , mien hűtőd van?
-
zalman90
őstag
válasz
Fundey #13739 üzenetére
400 as fsb? hm.. remélem a fesz nem auton van
, azt ugy tudod nézni elég-e neki , stabil-e hogy prime 95 el fél óráig terheled , ameddig ujra indul + fesz kell neki , meg remélem a pci-e freky is 100 on van , a ram szorzója meg 2 az fsb től függően
nekem is 10.1 catalist van és megvan minden menüpont
azta karit illetve , terhel meg pl furmarkal és nézd meg melegszik e a 2. mag , vagy a cataliston belül -> ati overdrive és ott terhelés közbe meg nézed a 2. mag aktivitását , ha 0 akkor nem megy ! azokra a mark eredményekre meg kivánics vagyok énis , tettem fel 1 vanteg-t majd énis nyomok 1et
-
zalman90
őstag
válasz
darál0w #13695 üzenetére
1 hete vannak ezek a ramok
, proci az meg stabil , de mikor elösször le fagyott 1.29* ről fel tettem 1.3 ra
nem nem de mást néztem énis , de mé ez a féle ram annyira rossz?
meddig maradsz? mert ha még vagy 1 kicsit akkor még most meg látogatom a biost azt megnézem mit megy
-
zalman90
őstag
válasz
darál0w #13693 üzenetére
szóval akkor adjak a ramnak + feszt ? am nem csak itt hibázik , játék alatt rendszeres befagy a kép , monitor ki kapcsol ,közbe zugo hang és 2x ujra indul a gép
lehet az lessz a baj , most néztem ram teszteket az aláirásos linkedből , 2.3 as feszeken nem csinál nekik hibát
-
zalman90
őstag
kiváncsiságbol nyomtam egy intel burn testet , nekem simán végig ment
-
zalman90
őstag
válasz
bulgesz #13669 üzenetére
hello , 75 fok télleg magas mien hűtőd van most? idle 41 fok? még az is magas szerintemezt a hűtőt nagyon dícsérik és olcsó is csak hangos mert magas fordulaton megy a venti , de ha télleg jű hűtő kell scythe mugen 2
, 600 rpm en megy a venit , elég csöndes
-
zalman90
őstag
nekem olyan gondom van , amiota uj ramok vannak a gépbe ( kingston hyperx ) , játék közbe néha le fagy a gép , ki kapcsol a monitor közbe zúgó hang van és csak resetelni lehet , mi lehet ennek az oka?
, valakinek ötlete?
-
zalman90
őstag
válasz
Fundey #13639 üzenetére
igen , win7 kell neki , procit meg 3.6 ig huzd fel a proci limit miatt annyi elég lesz neki , de ide is benézhetsz: 4870x2/4850x2 es topic , itt tudnak segiteni , 4870x2 vel 20 ezer pontot illene csinálni
-
zalman90
őstag
válasz
darál0w #13555 üzenetére
miaza vtt fesz? mch nak meg adtam +feszt de ujra indult folyamatosann pedig a proci fesz már bőven elég volt neki , szal akkor a teljesitményben nem vesz vissza semmit ha nem 1:1 a dram/fsb arány ? hanem 12:10 ?
amugy ugy értettem hogy 1:1 ben jobb a teljesitmény? mert ezért az fsb nek 533 nak kell lenni-e és az már elég sok , birni birja csak ujra indul
-
zalman90
őstag
válasz
Silentfrog #13548 üzenetére
igen
-
zalman90
őstag
-
zalman90
őstag
hello, húzni szeretném az E8400 as procim , csak nem tudom mennyi fesz-t adjak neki , és nem akarom hogy elfüstöljön túl nagy fesz nél, jelenleg 3ghz en megy , 4-ig szeretném felhúzni , ha valaki tud segiteni irjon , köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Philips LCD és LED TV-k
- Mobil flották
- Steam Deck
- TCL LCD és LED TV-k
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Cyberpunk 2077
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged