Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pero
senior tag
válasz
szaszif
üzenetére
akkor az egy F3as, mit meg nem adtam volna annó egy olyanért
ha gyári hűtés van rajta akkor semmiképp se adj neki plusz feszt. amúgy azoknak a gyári fesze 1,35V volt. futtass rajta orthost 9es prioron, ésakkor ha az megy egy fél órát órát akkor stabil a cucc. a táp nem lehet kevés ha jófajta, én annó egy 400Wos táppal hajtottam a 4000+ omat igaz nekem nem volt 3870x2-m de annak elégnek kell lennie. de ha tuningolni akarsz akkor első körben rakj rá vmi jóféle hűtést.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ha gyári hűtés van rajta akkor semmiképp se adj neki plusz feszt. amúgy azoknak a gyári fesze 1,35V volt. futtass rajta orthost 9es prioron, ésakkor ha az megy egy fél órát órát akkor stabil a cucc. a táp nem lehet kevés ha jófajta, én annó egy 400Wos táppal hajtottam a 4000+ omat igaz nekem nem volt 3870x2-m de annak elégnek kell lennie. de ha tuningolni akarsz akkor első körben rakj rá vmi jóféle hűtést.