- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Yettel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petiapó
tag
Hali!
A "paging" felvillanás a program része, nem hibajelzés.
Azonban a GEIL Value nemtom mennyit bírhat, én az Ultrámnál úgy vettem észre, hogy ha egy kicsit is túllépem az alap 800MHz-et, akkor kell neki a 2.1V, azaz a +0.3V, cserébe betonstabil.
Ennyitől ezeknek még nincs baja, mert a dobozára is rá van írva, hogy szabadon alkalmazható, de, hogy a Value mit szól hozzá, azt nem tudom (legalábbis hőfokra) -
Pörp
senior tag
A small FFT procitesztre jó, ram-ra nem. 1,35V talán még sok is 2,8GHz-hez egy E6300-nál, nem igen szabad hibáznia ilyen beállításokkal. Ventiszabályzó progikban nem vagyok otthon, nekem szabályzópanelem van. A bios által felkínált ventifordulatok nem is fognak változni, azok csak előre beállított értékek semmi több.
Jimanszky: igazából nincs olyan időtartam konkrétan, ami garantálja hogy sohasem fog hibázni.
A lényeg, hogy ha csak játszol, filmezel, netezel, akkor pár óra hibamentesség elég jó stabilitást jelent. Vannak olyan alkalmazások, amelyek nagyobb hibamentességet követelnek, ott előfordulhat gebasz. Hallottam itt a ph-n olyanokat akik 12 órára esküdtek, sőt 24 órára, azonban az általános vélemény hogy pár óra hibamentesség jó stabilitást mutat. Az ilyen pár perceket követő hiábázások azt jelenthetik, hogy valami nem kóser. Egyébként maga az orthos progi is hibázhat ezt is olvastam már valahol...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ford topik
- Óra topik
- YouTube
- További aktív témák...
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest