Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petiapó
tag
Hali!
A "paging" felvillanás a program része, nem hibajelzés.
Azonban a GEIL Value nemtom mennyit bírhat, én az Ultrámnál úgy vettem észre, hogy ha egy kicsit is túllépem az alap 800MHz-et, akkor kell neki a 2.1V, azaz a +0.3V, cserébe betonstabil.
Ennyitől ezeknek még nincs baja, mert a dobozára is rá van írva, hogy szabadon alkalmazható, de, hogy a Value mit szól hozzá, azt nem tudom (legalábbis hőfokra) -
Pörp
senior tag
A small FFT procitesztre jó, ram-ra nem. 1,35V talán még sok is 2,8GHz-hez egy E6300-nál, nem igen szabad hibáznia ilyen beállításokkal. Ventiszabályzó progikban nem vagyok otthon, nekem szabályzópanelem van. A bios által felkínált ventifordulatok nem is fognak változni, azok csak előre beállított értékek semmi több.
Jimanszky: igazából nincs olyan időtartam konkrétan, ami garantálja hogy sohasem fog hibázni.
A lényeg, hogy ha csak játszol, filmezel, netezel, akkor pár óra hibamentesség elég jó stabilitást jelent. Vannak olyan alkalmazások, amelyek nagyobb hibamentességet követelnek, ott előfordulhat gebasz. Hallottam itt a ph-n olyanokat akik 12 órára esküdtek, sőt 24 órára, azonban az általános vélemény hogy pár óra hibamentesség jó stabilitást mutat. Az ilyen pár perceket követő hiábázások azt jelenthetik, hogy valami nem kóser. Egyébként maga az orthos progi is hibázhat ezt is olvastam már valahol...
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó i7 7700
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A lényeg, hogy ha csak játszol, filmezel, netezel, akkor pár óra hibamentesség elég jó stabilitást jelent. Vannak olyan alkalmazások, amelyek nagyobb hibamentességet követelnek, ott előfordulhat gebasz. Hallottam itt a ph-n olyanokat akik 12 órára esküdtek, sőt 24 órára, azonban az általános vélemény hogy pár óra hibamentesség jó stabilitást mutat. Az ilyen pár perceket követő hiábázások azt jelenthetik, hogy valami nem kóser. Egyébként maga az orthos progi is hibázhat ezt is olvastam már valahol...