- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
pgeri
tag
válasz
Oxy.kiraly #8612 üzenetére
Nos béta az EVERESTED és butáskodik
semmit sem jelent
-
pgeri
tag
válasz
csavarlazito #7918 üzenetére
Nos szerintem meg a ram fraki ment fel lévén h az alacsonyabb fsb maitt nagy a ram szorzó tehát ha emelekdik az fsb gyorsan megy a ram is felfele
ez itt a problem
-
pgeri
tag
válasz
majomka #7751 üzenetére
Én az utóbbi alaplapra szavaznék mert az sokkal jobb! TEhát Gigabyte GA P31 DS3L 775 DDR2 PCX
Proci. Marhára nem éri meg az E7300-as +10ezerért. A ram az tökéletes bele no problem.
Az E5200as alapfeszen megy 3-3,2 GHz-t
Szóval az meg elég kell h legyen mindenre. Javasolnék egy Coolermaster hyper tx2 hűtőt a maga 4 ezer forintjával nagyon megéri. azzala proci minden gond nélkül elmegy 3,5 ghz-t az idők végezetéig.
-
pgeri
tag
válasz
csucsbicep #7526 üzenetére
attól függ mennyi fesz emeléssel éri el a 3,5 ghz-t 3,2-őt biztosan megy gyári hűtővel!!!!
-
pgeri
tag
válasz
csucsbicep #7522 üzenetére
Nos A PCI freki fix 100. A ramok 800-900 mhz körül menjenek. ehhez +0,2 volt kell nekik a proci frekit meg tod nézni az intel honlapján h mennyi a max amit lehet neki adni. nyilván nem érdemes a max feszültség környékén hajtani vmivel alatta kell. a procid olyan 3,5öt megy simán komolyabb fesz emelés nélkül
-
pgeri
tag
válasz
slake87 #7220 üzenetére
http://img111.imageshack.us/my.php?image=3400bi1.jpg
nm ezért vagyunk itt h segítsünk egymásnak
Örülök h jól megy a tuning !!! Deh tessék tesztelni orthossal!!!! meg nézni a melegedést is 65-70 foknál feljebb ne menjenek a magok. Deh jó lesz majd rá a hyper tx 2
az lehűti rendesen
-
pgeri
tag
válasz
slake87 #7216 üzenetére
Figyelj értelmetlen lecserélni azt a procit. simán megy 3 ghz-t
akkor meg minek lecserélni
nincs oylan dolog amihez egy 3,0 ghz-s C2D ne lenne elég
aki ezt cáfolja az nemtom mit futtat
szóval ez így ingyen van. és azért ez nem mind1 tessék felhúzni. vagy ha van pénzed vegyél rá egy jobb hűtőt pl egy collermaster hyper tx-et és 3 ghz-n kihajtja majd a vga-dat is!
-
pgeri
tag
válasz
A-l-i-e-N #7203 üzenetére
Hali!
Nah nekem gyári hűtő van rajta. Nos Úgy kell h asusnál a tuning vagy mi azt manualra rakod.
FSB-t emelsz mondjuk 400ra először. ekkor 3,2 ghz-t fog menni. nekem az alap feszem 1,35 volt. nos ha adsz neki egy hangyányit akkor mondjuk 1,371et akkor ez simán viszi. 3,4 ghz-hez olyan 1,4 volt kell. ezek biosz szerinti értékek. 3,4 ghz az 425ös fsb.
a ramnak kell aedni olyan +0,2voltot h 2,0volton menjen a DRAM szorzót úgy kell beállítani h 1:1be menjen ekkor 800 mhz-lesz ha növeled az fsb-t akkor ez is emelkedik ez jó olyan 900 mhz-ig, deeh annyira meg úgyse tuningolod fel. annyi még h a PCI frekit 100ra beállítod fixen. -
pgeri
tag
válasz
[CS]Blade2 #6856 üzenetére
Az ég adta egy világon semmi baja nem lesz. Egy proci várható élettartama normál esetben akár 50 év
és tuningolsz hááth tényleg csökken. mondjuk 10 évre
Asszem már a 4-5. gépedet rakod össze addigra
Erről csak ennyit
-
pgeri
tag
válasz
Jhonny Blaze #6651 üzenetére
Hááth A core 2 duo ott ugyan úgy jobb mint a sima dual core. A pentium dual core meg a core duo szerintem ugyan az. csak csak más a neve.
-
pgeri
tag
válasz
petrelli86 #6653 üzenetére
Bocsii deh szerintem ezek olyan cuccok h öregebbek mint én. Szóval még tervbe se voltam véve mikor az már ment. Szóval ezért nem hiszem h sokan értenek hozzá
-
pgeri
tag
válasz
Success555 #6646 üzenetére
Sajnos bőven nem hajt ki..... 3 GHZ kell min. Tehát fsb-t kéne emelni 430-ra. h jó legyen
-
pgeri
tag
Van egy AMD 6000+ osom Gigabyte GA-MA- 770 DS3om alaplapban. szeretném megkérdezni h mennyire lehet tuningolni nem akarok sokat csak egy olyan 3,3-3,4 ghz környékére. Ehhez szeretném tudni mekkora fesz kell neki. THX mindenkinek. AMD-ben új vok haveromnak akarok segíteni. szóval részletesen lécci.
-
pgeri
tag
válasz
Krazy Drayzy #6189 üzenetére
szóval komolyan azt hisszük h 40 mhz-n bármi is múlik????
Vmi pillanatnyi megingás lehetett vírusvédő bekapcsol stb stb
-
pgeri
tag
Vki meg tudná mondani h a super Pi mire jóó???? thx
-
pgeri
tag
válasz
Renato1993 #5896 üzenetére
jajam vedd ki mert az úgyis csak lassít. Szóval jobban jársz ha 2*1024 mb-d van dualba szerintem. és azt még lehet húzni is ugyebár.
-
pgeri
tag
Teljesen normális. mert ha nem hajtod akkor a 8as szorzóról lekapcsol 6osra ami teljesen rendben van. nekem is így van. mert pl amikor netezel msn-ezel stb felesleges h max órajelen menjen. szóvaal ez így okés. A Te procid marha jóó szóvaal én húznám a helyedbe simán olyan 3,6 ot tuti
-
pgeri
tag
válasz
constantyne #5681 üzenetére
Így van gyári hűtővel húztam fel!!! Semmi gond nincs vele meg most már meleg sincs. szóval nem gond! Deh nyáron sem volt vele semmi.
-
pgeri
tag
válasz
constantyne #5677 üzenetére
nem kell fesz 3,2 ghz-ig. ez 400 mhz-s FSB-t jelent.
-
pgeri
tag
válasz
mexicanraven #5442 üzenetére
Easy tune 4 vagy easy tune 5 kell hozzá. háth vagy 20 %ot ki leht belőle sajtolni szoftveresen.
-
pgeri
tag
válasz
Krazy Drayzy #5252 üzenetére
Kis fesz emeléssel megy simán 3,4 ghz-t is. Azzal meg csak kihajtja
egyébként 3 ghz felett nem olyan fontos már h mennyit megy. alig számít. pl 4 ghz-n nem sokkal gyorsabb a HD48XX-as ati sorozat
-
pgeri
tag
válasz
Krazy Drayzy #5240 üzenetére
oks akkor + fesz kell neki. egy hangyányit adj neki pl 0,01-0,02őt. egy hangyányit
-
pgeri
tag
válasz
Krazy Drayzy #5238 üzenetére
őőő háth azt nem értem:S:S:S háth 1 órát kell futatni. ha nem jó akkor megáll magától ha jó neked kell majd leállítani. Nézd meg everestel h az jó--e? mennyit ír ki sebességnek?
-
pgeri
tag
válasz
Krazy Drayzy #5232 üzenetére
Naah tessék azért nem kell mert egy bizonyos ideig lehet fesz emelés nélkül is tuningolni. az 56 fok marha jó:d majd akkor sírjá ha 65-70 fölé megy. Szóval orthos nyomj rá deeh tuti h stabil lesz. szóval ne izguljá. nem véletlenül mondtam h nem kell fesz emelés.
-
pgeri
tag
válasz
Krazy Drayzy #5229 üzenetére
Nos nem nehétz fsb-t kell állítanod. 315-re és nem kell feszültséget emelned. Csak simán ennyit állítasz. rajta. Meg ezzel figyeled a memóriáid sebességét is. és ha kell a Dram multiplayerrel kisebb szorzót állítasz be.
-
-
pgeri
tag
válasz
elmoraan (r) #5076 üzenetére
jaah ez így van. 400-as fsb-vel 3,8 GHz-t menne az a proci:d szóval ahhoz kell egy 2-es szorzó. DDR multiplayernek hívják vagy mi
-
pgeri
tag
válasz
horzso1234 #5039 üzenetére
van vmi Ai tune vagy mi a szar bioszban na azt kell manualra állítani és akkor lehet állítani mindent.
-
pgeri
tag
válasz
horzso1234 #5037 üzenetére
A hypertranszport szorzót kell állítani. kisebb szorzót kell neki emgadni. 5ös helyett 4-est.
-
pgeri
tag
válasz
szilva01 #4973 üzenetére
Figyi figyelj már a hőfokra. Nézd meg h már volt 91 fokos maxod is az már marhára nem egészséges. Veszel egy jobb hűtőt is jó lesz ez deeh most ne baszd szét a procit. nem gyári hűtővel kell megnézni mennyit megy max.... Vegyél vissza az órajelből és a feszből mert nem lesz jó vége tönkre fog menni. 70 fok alatt legyenek a magok full terhelésnél ne 91-et is elérj. az kuva sok.
-
pgeri
tag
Nahc sáó. Nekem ugyan ilyen procim van mint neked. És alapon 1,35ön megy. Ez tuti másoknak is így körül szokott lenni. A tiédet keveslem az olyan E8200-as értéke szokott lenni. Most a procim 1,3875 volton emgy 3,2 Ghz-t 400-as fsb-vel és 800 Mhz-val a ramok
Gyári hűtővel vok most szerelve. Maxon hajtva olyan 67 fokosak a magok
ami még 70 alatt van tehát még elmegy. Próbáld meg ezzel a beálíltással.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest