- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ilyen vékony lesz a Huawei Mate 70 Air
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Megkérdezem itt is, mert az azonnali kérdésekben nem kaptam választ:
Két buta kérdésem lesz:
Az első: Adott egy C2D E4400 CPU, teljesen alapon, nincs húzva és nálam sosem volt. Ez jelenleg egy Asus P5K Pro lapban van egy Hyper-TX 2 társaságában.
A gond az, hogy szerintem túlzottan meleg
A biosban 50 fokot ír, a Windowsban pedig 35-40 körül detektálja a Realtemp idle-ben. Prime 95 közben a teljes terhelési tesztnél pedig 80 és 90 (
) között ugrál valahol (a 90-et azért nem éri el). Szerintem ez így nagyon nem kóser. Paszta van rajta, nem is régi, az alaplapot ma kaptam, a hűtő is forog. Nem tudom mi lehet a baj. Talán nem fekszik rá rendesen a TX2? De ezt meg lehetetlenség ennél jobban feltenni. Tiszta vér a kezem és legalább másfél óráig próbáltam tökéletesen felhelyezni, de nem sikerült. Valamelyik vége mindig felpattant. Arról nem is beszélve, hogy látom, ahogy meghajlik alatta az alaplap
Nem is mertem tovább erőltetni. Most úgy, ahogy rajta van, nem lötyög, nem fityeg, de nem is merem rángatni.
A kettes kérdés: Van 2x1 GB 1066 mhz-es Hyper-X ramom. Jelenleg 800 mhz-en mennek duálban 4-4-4-12-n. Nem lehetséges őket 1066-on járatni ezen proci mellett? Egyáltalán van értelme? Vagy az időzítéseket kellene lentebb faragni és akkor 800 mhz mellett is maradhatnék?
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Így kezdődik a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Windows 10
- Notebook hibák
- HP notebook topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest