- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Mobil flották
- Macrodroid
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilva01
őstag
válasz
mokkacsoki #5496 üzenetére
Mennyi a szorzó és az FSB?
-
nygma
addikt
válasz
mokkacsoki #5492 üzenetére
FSB vall,ha az előző többet ment...
-
szilva01
őstag
válasz
mokkacsoki #5492 üzenetére
Lehet hogy egyszerűen rossz proct fogtál ki és nem lehet 3.2Ghz fölé tornászni az órajelét.
-
kulerr
őstag
válasz
mokkacsoki #4983 üzenetére
Ismerem... még valamikor használtam de...nem-nem akarlak kiokosítani sorry ha úgy jött le neked, és hidd el nem a program hasznosságát kérdőjelezem meg, nem arról beszélek, de...de hagyjuk mindegy ...
-
kulerr
őstag
válasz
mokkacsoki #4966 üzenetére
Nem használom legyen neked igazad...
"Én nem állítgattam semmit,letöltöttem 3 progit és megnéztem melyik mit ír ki..nem volt nagy tudomány hogy lássam 3 bol 2 ugyan azt irja ki,tehát az a jó érték,amúgy "-----ezt írtad....
ami félrevezető, de azt használsz amit akarsz meg annak hiszel aminek akarsz csak nem kellene még nagyobb káoszt csinálni abból aminek pofon egyszerű a megoldása, ami esetünkben NEM!! programfüggő... -
kulerr
őstag
válasz
mokkacsoki #4963 üzenetére
senki nem mondta h állítgass...de ne dugd a fejed a homokba mert elárulok valamit: tök mindegy melyiket használod ugyanabból a szenzorból olvassa ki mindig az értékeket csak a viszonyítás, számolás lehet más...attól h te másikat használsz nem lesz más a proci maghője
de lehet próbálkozni
az újabb verziójú progik már a ma elfogadott TJ 100 ból indulnak ki és abból számolja ki neked a hőmérsékletet ezért "állítgatás nélkül" ezek ezen az értéken dolgoznak(azt h hogyan meg fogod találni csak keress rá ha érdekel)
attól h 3-ból kettő egyformát ír ki nem biztos h az a jó értéked...ehhez ismerni kell a progit , verzióját...de ahogy mondtad nem kell nagy tudomány hozzá h elolvasd mit ír ki, miből indul ki, és ahhoz sem kell nagy tudomány ha kell állítani benne azt megtedd. -
szilva01
őstag
válasz
mokkacsoki #4954 üzenetére
wolfdale magos procikat realtemp-el kell mérni a legjobb tudomásom szerint am a speedfan-t nem tudom használni
-
szilva01
őstag
válasz
mokkacsoki #4949 üzenetére
nemtom de ha nézed a cpu-z-ben a multipliert akkor látod hogy az ugrál és annak hatására az órajel(nekem pl 6-os szorzóra veszi vissza ha nem csinálok semmit)
-
szilva01
őstag
válasz
mokkacsoki #4946 üzenetére
Ez teljesen normális!Mikor nincs terhelve a proci, akkor a szorzót magától visszaveszi és ezért ugrál!
-
szilva01
őstag
válasz
mokkacsoki #4937 üzenetére
hogy van pasztázva?először én úgy pasztáztam, hogy a proci közepén jó vasatagon volt de aztán rámszóltak, hogy az egészet kell vékonyan fednie.
pgeri és horyk: kösz
-
szilva01
őstag
válasz
mokkacsoki #4931 üzenetére
Nem lehet hogy felesleges az 1.45?Nem lehet hogy a hűtő elmozdult vagy rosszul van pasztázva?
Az én szakértelmem ennyire képes
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest