- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
Mondjuk én ájemdé tuninghoz nem értek, de az a hűtő szerintem nem fog gátolni benne.
Valamennyi tuningot azért a gyári hűtők is bírnak, főleg ha nincs fesz emelés vagy csak nagyon kevés. Legfeljebb hangosabb lesz a hűtő, de kipóbálni hogy megy-e tuning ahhoz azért elég és akkor már érdemes hozzá venni jó hűtőt 24/7 beállításra. -
darál0w
Jómunkásember
ebből minden kiderül
-
harry
veterán
Oh, nekem az még odébb van, egyelőre csak a proci van meg, és tervezem is még ezt használni egy darabig
De talán a tél végen lesz egy monitor csere (22" - 1680) és egy új vga is, talán 4850, 4870, de inkább 5750, 5770. És én is ezen gondolkodtam, hogy vajon a proci elég-e. Nézted esetleg köztes értékekkel is, tehát mondjuk 2.8ghz, 3.2ghz, 3.7ghz? Úgy lenne érdekes, és 1680ban. Legalábbis jó lenne tudni, hogy hol van az a határ, ahol a proci már elég, avagy a tuning csak kevés pluszt hoz. Legalábbis szerintem ilyen felbontásban max beállításoknál egy 3.5ös procival már el lehet érni vga limitet, de legalábbis olyan értékeket, ahol a proci már megfelelően kihajtja.
3DMark pontokat nem ismerem, vagyis nem tudok viszonyítani... de úgyis inkább a játékok alatt elért eredmények a mérvadók számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest