- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Bazsika22 #3391 üzenetére
A lustáknak hasznos lehet, mert kb. 2000-szer volt már leírva, hogy egy ilyen kari kihajátásához egy 3,0Ghz körüli proci kell. Aki meg lust olvasni, azért nem kár.
Az meg, hogy 3 topicba ugyan azt írod...hm. Ennek aztán sok értelme van. Szerintem írd inkább aláírásba, és akkor mindenki láthatja.
-
rooney8
aktív tag
válasz
Bazsika22 #3399 üzenetére
Én azért elég sokat játszok, ezért nekem mindig húzva van a gépem (kivéve vidikari, mert azt ugye csak egy programmal kell és az kész fél perc alatt
) Meg én úgy tudom, ha a proci nincs kihasználva, akkor visszaveszi az "értékeket" de ha meg terhelve van, akkor meg fölm,egy addig ameddig húztam. Everestbe is most 2.4GHz-vel megy a proci
-
-
Telefunen
őstag
-
válasz
Bazsika22 #3243 üzenetére
az fsb 1333.a proc 333mhz*7 es szorzóval van ugye ez meddig mehet? - pontosan addig amíg stablian megy, és nem kékhalálozik, meg ki nem fagy
a mem 800MHZ ez meddig nem fagy ki? - ua. mint proci...
tudom, ez elsőre nem tűnik túl nagy segítségnek, de pontosabbat nem lehet tudni... bár a Core 2-k nagy része ~60% tuningot lazán elbír, ez nálad kb 500-as FSB-t és olyan 3500MHz-et jelent, ennyit szerintem vinni fog (persze nem garantálom, lehet hogy nem) és itt már lehet hogy magfeszt is kell emelni, ezt egy normálisabb léghűtéssel 1.40-1.45V-ig emelheted, de nagyon figyelj a hőmérsékletekre, mert ha nagyon melegnek látod (terhelés alatt 80-85 fok fölé kúszik) az hosszútávon egészségtelen lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- További aktív témák...
- Macbook White 13" unibody
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4600M I 8GB I 180GB SSD I NVIDIA i 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged