Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Bazsika22
üzenetére
A lustáknak hasznos lehet, mert kb. 2000-szer volt már leírva, hogy egy ilyen kari kihajátásához egy 3,0Ghz körüli proci kell. Aki meg lust olvasni, azért nem kár.
Az meg, hogy 3 topicba ugyan azt írod...hm. Ennek aztán sok értelme van. Szerintem írd inkább aláírásba, és akkor mindenki láthatja.

-
rooney8
aktív tag
válasz
Bazsika22
üzenetére
Én azért elég sokat játszok, ezért nekem mindig húzva van a gépem (kivéve vidikari, mert azt ugye csak egy programmal kell és az kész fél perc alatt
) Meg én úgy tudom, ha a proci nincs kihasználva, akkor visszaveszi az "értékeket" de ha meg terhelve van, akkor meg fölm,egy addig ameddig húztam. Everestbe is most 2.4GHz-vel megy a proci 
-
-
Telefunen
őstag
-
Lenry
félisten
válasz
Bazsika22
üzenetére
az fsb 1333.a proc 333mhz*7 es szorzóval van ugye ez meddig mehet? - pontosan addig amíg stablian megy, és nem kékhalálozik, meg ki nem fagy
a mem 800MHZ ez meddig nem fagy ki? - ua. mint proci...
tudom, ez elsőre nem tűnik túl nagy segítségnek, de pontosabbat nem lehet tudni... bár a Core 2-k nagy része ~60% tuningot lazán elbír, ez nálad kb 500-as FSB-t és olyan 3500MHz-et jelent, ennyit szerintem vinni fog (persze nem garantálom, lehet hogy nem) és itt már lehet hogy magfeszt is kell emelni, ezt egy normálisabb léghűtéssel 1.40-1.45V-ig emelheted, de nagyon figyelj a hőmérsékletekre, mert ha nagyon melegnek látod (terhelés alatt 80-85 fok fölé kúszik) az hosszútávon egészségtelen lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Robotporszívók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmgyűjtés
- LEGO klub
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265 20-Core (30M Cache, up to 5.30 GHz) LGA1851 OEM Processzor!
- Intel Core Ultra 5 235 14-Core (24M Cache, up to 5.00 GHz) LGA1851 OEM PROCESSZOR!
- Intel Core i7-13700K Processor 30M Cache, up to 5.40 GHz
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.7GHz LGA1151
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i5-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

) Meg én úgy tudom, ha a proci nincs kihasználva, akkor visszaveszi az "értékeket" de ha meg terhelve van, akkor meg fölm,egy addig ameddig húztam. Everestbe is most 2.4GHz-vel megy a proci
És úgy, hogy húzva volt a kártya. Simán, ha nincs húzva a kártya akkor pedig: 3800pont