- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Elegáns tokozást kap a Xiaomi Watch S4
Új hozzászólás Aktív témák
-
lsc
nagyúr
válasz
endeavoring #2678 üzenetére
Szívesen . Amennyiben szükséged firewire és + 2 sata csatlakozóra , akkor +2 ezerért van az IP35 .
-
lsc
nagyúr
válasz
endeavoring #2674 üzenetére
-
lsc
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #2352 üzenetére
-
lsc
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #2341 üzenetére
Meg kell próbálni az enyém ennyit megy feszemelés nélkül , plusz feszt nem akarok neki adni . 2200-at biztosan megy a Tied is alapon , 2,7- 3 giga körül általában mennek feszemelés nélkül .
-
lsc
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #2321 üzenetére
Nekem a 2180 2850-en megy és működnek az energiatakarékossági funkciók , szerintem nem rossz dolog , főleg ha a gép nem állandóan max terhelésen van használva .
-
lsc
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #2315 üzenetére
A szorzót tudtommal nem tudod feljebb állítani , az energia takarékossági funkciókat biosban ki lehet kapcsolni . Én például nem kapcsoltam ki , amennyiben nem kell a teljesítmény nem baj ha visszaveszi . Ha kell úgyis megemeli a szorzót .
-
lsc
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #2300 üzenetére
Ez az energia takarékossági funkció /C1 , EIST / , amennyiben nincs terhelve a proci visszaveszi a szorzót 6-ra /mint látható / ezért megy 1200-on .
-
lsc
nagyúr
Már írtam , a dram- cpu opciónál a bioszban van 5 v. 6 érték /ha jól emlékszem 1.0 ;1.1 és így tovább / , és ha kijelölsz egyet , akkor kiírja a ramok sebességét /legalább is én annak nézem / . A hűtő ezt nem fogja orvosolni , ezt én is tudom , viszont 60 fok fölött nem akarom hajtani a procit .
-
lsc
nagyúr
Most mennek 836-on , 251-es fsb-vel , lement egy stresszteszt , meg a 3D05 , eddig nincs gond . Azt nem tudom , hogy a dram speednél a kiírt memória sebesség igaz vagy nem , mert amit kiírt /748 amikor 299-re raktam az fsb-t / azon röhögve kellett volna mennie a ramoknak 1,9-en . Mindegy , egyenlőre elég , majd ha meg lesz a TX akkor hajtom tovább .
-
lsc
nagyúr
Ezt hogy érted , amennyiben a dram speed-be belépek ott az első érték 1.0 /ha jól emlékszem / , aztán van 1,10 , 1,20 vagy valami hasonlók . Amennyiben valamelyiket kijelölöm , akkor kiírja , hogy a ram hány mhz-en megy . Ezzel az értékkel tűnt a legjobbnak , ezért hagytam ennyin . Amikor 299-re tettem az fsb-t , akkor azt hiszem ugyanennél a beállításnál 748-at írt a ramra , viszont úgy az előbbi hibát dobta .
-
lsc
nagyúr
Üdv
Tudna valaki segíteni , a konfigomban lévő procit szeretném húzni /alapfeszen , 3 ;3,2 giga a cél/ . Tegnap beírtam a biosba 299-et /mást nem állítottam / , a szorzót hagytam tízesen , win bejelentkező előtt függőlegesen becsíkozott a kép , és olyan volt , mintha folyamatosan indított volna , de nem ment tovább . Mit kellene állítani , és hogyan , hogy összejöjjön ? A hűtő még gyári /így alapon eisttel 29 fokos a proci / , jövő héten jön a TX2 .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Huami Amazfit Bip okosóra
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged