Hirdetés
- Google Pixel topik
- A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Légből kapott hírünk van képekkel
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
válasz
LordAxwell
üzenetére
Üdv, nekem ugyanez volt akkor, ha az ASUS P5WD2-mel felhúztam a Pentium D-t 3 GHz-ről 3.6 feletti értékre. 3.6-ig nem volt ilyen gond, 3.6 felett az történt, amit leírtál. De egyébként full stabil a rendszer, Orthos-szal is sokáig tesztelve és úgy általában. Biztos ami biztos alapon lecseréltem a Thermaltake 460W-os tápot egy Chieftec 550W-osra, hátha már gyengélkedik a tápban valami, de nem, ugyanaz maradt a helyzet. Magasabb északi híd és vcore feszekkel is próbálkoztam, a helyzet változatlan volt. Aztán már nem foglalkoztam vele, gondoltam ilyen a lap, a lényeg hogy stabil volt a rendszer.
-
szilva01
őstag
válasz
LordAxwell
üzenetére
lipi67 #5729:Szerintem bios vagy kevés fesz a valaminek.
Igen ez a logikus válasz
-
szilva01
őstag
válasz
LordAxwell
üzenetére
Nekem akkor szokott így indulni csak, amikor beállítom a BIOS-ba a cuccokat, és be se boot-ol a gép csak fekete képernyő, majd áramtalanítás, és bekapcsolom.Ekkor van az, hogy felpörögnek a ventik, majd minden megint leáll és 8-10mp múlva rlindul a gép. Őszintén lövésem sincs mér van

Zolás #5725: nem lehet feszt adni északi hídnak+RAM-nak? nekem ha csak FSB-t emelek egy idő után adnom kell
-
szilva01
őstag
válasz
LordAxwell
üzenetére
mindig úgy indul?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Eredeti Lenovo 65W USB Type C notebook töltő
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest