- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
proof88 #6592 üzenetére
Hát..Őszinte leszek.Nem sok értelme (semmi)tovább húzni,nem lesz látványos különbség,s abban a lapban csak szenvedni fog.Sőt.Nem is érzékelnéd a seb.növekedést.Én alapon 4,2GHz-en szarakodtam vele s a max 4,9GHz volt,de vicc ahogy a 2180-asom verte 3,2Ghz-en..
Nálam kapott vagy 1,6V-ot,melegedett is rendesen az átkozott,de úgy 4GHzkörnyékén csak az órajel növekedett,a teljesítmény..alig-alig.MOD:A fix 100-as PCI-E.nem szentírás.Sőt...1es deszkáknál 105-115 is kell nekik
-
uploader
csendes tag
válasz
proof88 #6594 üzenetére
hát igen a tápom az elég gagyi...
na de kipróbáltam, amit írtál. Csak PCI-E frekvenciát lehet állítani biosban, azt 100-ra tettem. Utána fsb-t 266-ról 280ra tettem. Újraindítottam, és a monitor nem kapcsolt be, nem volt pittyegés, nem pörögtek fel a winyók. Visszatettem alapra mindent, most működik. Hiába vettem vissza a ramokból, az sem segített, egyszerűen meghal az összes PCI vezérlő az indításnál. 33-ra pedig nem tudom tenni, mert nincs is ilyen opció mint már mondtam.
Tehát akkor maradhatok az alapórajelnél, hurráá... -
lipi67
nagyúr
válasz
proof88 #2443 üzenetére
Szia!
Őszinte leszek.Nem igazán nyűgözött le ez a proci.Adhatsz neki feszt (mértékkel)de vigyázz,nagyon melegedős jószág!A fixálások jók,hagyd úgy.A baj az,hogy hidd el nekem,olyan minimális a teljesítménykülönbség 3 és 3,3 - 3,5 Ghz között,hogy félő,nem veszed majd észre!Persze a tudat,az is fontos,hidd el megértelek!S nagyra értékelem a vágyat,hogy ésszerű keretek között megpróbáld kihozni a legjobbat belőle.
Én is ilyen vok..sajna,mindenem a tuning.Sípolás:a proci jelzett,túlmelegedett!Nálam ,mikor pár napig volt egy ilyen,..húsípolt az is rendesen.A hűtés:Sajna direkt hűtés kell.Az,hogy jól szellőzik,elmegy az északi hídnak,de erről a prociról azonnal el kell tudnod vezetni a hőt!
Pici plusz fesz(tényleg pici!)s ott keresd meg a végét.S azért nem is bíztatlak nagyon,hogy csodákat kapsz majd a fáradozásaidért cserébe,mert ..Én elég keményen megküldtem,5GHz környékén(borzalmas hő )sem nyűgözött le.Azért ha elakadsz,nyugottan szólj.Szurkolok Neked,sok sikert!
Én eddig jutottam:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Gitáros topic
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Hardcore café
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Intel Core i7 10700 - 4.8 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest