Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
Szia!
Bizony tudom, h nem nagy különbség, viszont kell-e féljek attól, hogy kárt teszek-e valamiben? 3.5 GHz körülig sikerült húznom múltkor, 3.6GHz-nél úgy indult újra a gép, hogy először mintha kikapcsolt volna, aztán be, de aztán ment, viszont egyből visszaraktam, mert megijedtem tőle. Lehet, hogy ehhez kellett volna már nagyobb feszültség?
Egyébként próbáltam már drasztikusabbat is, de akkor sípolt, ki- majd visszakapcsoltam, és mondta, h az előző beállításokkal nem sikerült, állítsak rajta, aztán vissza is állítottam. Szóval igazából 2 kérdésem van: 1. - ha feszemelés nélkül kísérletezek, akkor lehet-e károsodás (PCI és PCI-ex frekvenciák fixre vannak állítva 100 és 33.3 MHz-re), ill 2. - ha feszt emelek a CPU-nak, tényleg kicsit, amennyit 1-2 lépésben enged, abból lehet-e gond?
Ezzel a procival és lappal és alap hűtővel 2 embert is láttam, akik 3.9 ill 4.2 GHz-et elértek, 1.25 ill 1.35 V-tal, gondolom ha terhelném, akkor már nem lenne elég az alap hűtő (bár jól szellőzik a házam, elől és hátul is van ventije), de egyelőre arra lennék kíváncsi h meddig lehet emelni h egyáltalán még elinduljon a gép. Egyébként akkor, mikor sípolt a gép, még nem volt lefixálva sem a PCI, sem a PCI-ex freki sem, lehet hogy a videokártya nem volt meg neki vagy valami más és azért sípolt?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Linux haladóknak
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- RC modell földön, vízen, levegőben
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tőzsde és gazdaság
- Hálózati / IP kamera
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Intel Core i5-8400 használt, tesztelt.
- i7 12700k 2026.07.23ig aqua gari,csomagküldés az árban
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- Google Pixel 8 8/128GB+Spigen tok 6 hó jótállás!
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest