Hirdetés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
Szia!
Bizony tudom, h nem nagy különbség, viszont kell-e féljek attól, hogy kárt teszek-e valamiben? 3.5 GHz körülig sikerült húznom múltkor, 3.6GHz-nél úgy indult újra a gép, hogy először mintha kikapcsolt volna, aztán be, de aztán ment, viszont egyből visszaraktam, mert megijedtem tőle. Lehet, hogy ehhez kellett volna már nagyobb feszültség?
Egyébként próbáltam már drasztikusabbat is, de akkor sípolt, ki- majd visszakapcsoltam, és mondta, h az előző beállításokkal nem sikerült, állítsak rajta, aztán vissza is állítottam. Szóval igazából 2 kérdésem van: 1. - ha feszemelés nélkül kísérletezek, akkor lehet-e károsodás (PCI és PCI-ex frekvenciák fixre vannak állítva 100 és 33.3 MHz-re), ill 2. - ha feszt emelek a CPU-nak, tényleg kicsit, amennyit 1-2 lépésben enged, abból lehet-e gond?
Ezzel a procival és lappal és alap hűtővel 2 embert is láttam, akik 3.9 ill 4.2 GHz-et elértek, 1.25 ill 1.35 V-tal, gondolom ha terhelném, akkor már nem lenne elég az alap hűtő (bár jól szellőzik a házam, elől és hátul is van ventije), de egyelőre arra lennék kíváncsi h meddig lehet emelni h egyáltalán még elinduljon a gép. Egyébként akkor, mikor sípolt a gép, még nem volt lefixálva sem a PCI, sem a PCI-ex freki sem, lehet hogy a videokártya nem volt meg neki vagy valami más és azért sípolt?
Új hozzászólás Aktív témák
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Battlefield 6
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hardcore café
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi