Új hozzászólás Aktív témák
-
JulianSinulf
őstag
válasz
Sasa 111 #47270 üzenetére
A pasztákhoz azért nehéz viszonyítani, mert ott számít a felkenés.
Általában X-elem és az oldalakon még finoman pöttyözöm is a procit.
Nagyon ritkán nyomok középre egy nagyobb adagot, hogy majd azt nyomja szét a hűtő.
Bár hőmérsékleti különbséget igazán nem láttam a két felviteli mód között.
Az igazi az elkenés lenne, de az nekem nem megy.
Szóval ezek alapján a lap se nem jobb, se nem rosszabb, mint a paszta. Ugyanazokat a hőmérsékleteket hozza mind a kettő, azonos teszt alatt.
Az 5950X-et többszőr is pasztáztam, mielőtt rákerült a lap. Egyszer valamit nem is jól csináltam, mert 5 fokkal megemelkedett a proci hőmérséklete. Aztán döntöttem a lap mellett. A lap előnye, hogy nem kell vacakolni a kenegetéssel és nem kell izgulni, hogy vajon egyenletesen terül e a paszta a procin.
Amire figyelni kell, hogy a Thermaltake lapja vezető anyag. Vagyis csak a kupakon lehet, máshol nem, mert zárlatot okozhat. Emellett elég könnyen szakad. Óvatosan kell vele bánni. Ennek ellenére is egyszerűbbnek találom, mint a pasztát.A másikat nem ismerem. Azóta nem is nézegettem ezeket.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Lenovo L14 Ryzen 3 4450U
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest