- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
petymeg
addikt
válasz
TomisSzeged
üzenetére
"2*512 pariban hajtva mellé +1Gb külön az jó megoldás, vagy csere 2*1 párban-ra?"
bocs hogy belepofázok, de hátha segít.
én azt tapasztaltam hogy párba érdemes a memóriákat használni. "testvéreket" az 1-3 vagy a 2-4 slotba. az ilyen felemás megoldással nekem még egyszer se sikerült a dual channel...
és ha még tudsz egy kis pénzt kisajtolni akkor 2x2. -
d@minator
addikt
válasz
TomisSzeged
üzenetére
Az általad vásárolni kívánt monitorban - többnyire a monitorokban - TN panel van ami a leggyengébb TFT technológia. A TV ebben mutat nagyobb előnyt a monitorhoz képest, hogy más TFT technológiát használ. (pl nagyobb betekintési szög)
Ahhoz a felbontáshoz többnyire elég egy 4870-es VGA. Mondom többnyire. Már 35k-ért is kapsz 512MB-st.A windowsos tuningot felejtsd el. Csináld azt amit a BIOS-ban leírtam. A memória freki emelkedni fog a húzással de azt vissza tudod venni. Nekem 1,42 volt az E2140 tápfesze azzal ment 3,36GHz-et. Az E2160 ugyanaz a proci más szorzóval.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Hobby elektronika
- Fotók, videók mobillal
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- Adobe Lightroom topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- BestBuy topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest