Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
d@minator
addikt
válasz
Calibos
üzenetére
Tartós üzemre talán magas de néhány Prime erejéig mehet. Túlmelegedés esetén lekapcsolnak a procik bár csak intel-nél próbáltam. A Q6600 92fokon ment az Everest stabteszt, 94 foknál prime-mal kapcsolt, az E2140- nek (210%-on! ment) a ventijét húztam le. Ott hőfokot nem néztem. Fagyott és újraindult. (max. maghőfokok)
Szép ez a táblázat de nem hiszem, hogy 60 fokon nagy tuningot el tudnék érni.
A GPU-k 90 fokosak szoktak lenni (pl.HD 4850), alaplapi csip bordán is mértem (műszerrel) 85 fokot. Akkor mennyi lehetett a mag? 100fok?
Amúgy köszi a linket vannak benne hasznos dolgok.
Alex Vincent:Azon a feszet többet nem tudsz rajta húzni? Nem hiszem, hogy ha a feszt nem bántod akkor tovább fog melegedni.
Sebibalu:Ez szép.
Tudnál dobni pár hőfokot? HW monitor maghő max. Prime 95 alatt. -
Alex Vincent
csendes tag
válasz
Calibos
üzenetére
Igen, de az a 60 fok Tcase, ami a magok alatti szenzort jelenti, ami jóval kisebb, mint a többi, Az nekem is 40 körül van talán, a magok melegszenek 60 fokra idle-ben és 75 fokra 100%-os terhelés mellett húzás nélkül, 266ról 333-ra húzás esetén csak 2-4 fokkal volt több ez az érték (majdnem 70 fok), valószínűleg azért mert mind2 esetben 1,325V-ot kap a CPU - ez a normál értéke. Én most arra lennék kíváncsi, hogy mennyi a minimum amivel megelégszik a CPU és elfut alapon stabilan? Nem akarok rajta grillezni, amíg meg nem jön az új hűtő...

Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- OLCSÓBB 10.13.! Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Tudnál dobni pár hőfokot? HW monitor maghő max. Prime 95 alatt.