- iPhone topik
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo_21
addikt
MEglesz..egyelőre megelégszem a 4gz-el 1.25-ön...ezen jól megy..még kordába tartható hőmérsékletileg is..felette is eldöcög de már a 70en túllép néhol.
Nemtudom itt megosztottam-e az aggodalmam miszerint több progi egyszerre való ablakjai akadást apró fagyást okoznak..most húztam újra a rednszert..a toshiba 2tb-os vinyó volt a gond...hulla lassú volt rendszernek..
A másikfele az user error..de ide köthető..."a miért nemlátta 2tb-os vinyót a gép, win reinstall után"...vmiért nemadott betüjelet, ennyi nyügje volt csak türelmetlen voltam utánna nézniÉs formatáltam anno amikor televolt adattal.
Mostmár nincs akadás..a kis samsungra raktam a win-t jó minden!Köszi a tanácsokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Windows 11
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Próba
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Hobby elektronika
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Bontott, vadiúj, MIDNIGHT MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4080 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest