Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- iPhone topik
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
joker1220
üzenetére
Én csak leírtam, mit jelent, nem mondtam, hogy feltétlenül jobb használni, mint inkább OFF-on hagyni.
Én személy szerint nem használok semmi ilyesmit, igaz, nem is nagyon hajtom a gépet, 3.8GHz környékén szalad 1.3V környékén. Mondjuk nálam elhanyagolható a VCore drop. A legjobb az, ha az ember alaposan körbejárja a problémát, és kipróbál különféle beállításokat, feszeket, LLC-vel, anélkül, offset-tel, anélkül, gyárilag definiált "tuning-profilok" alapján, hogy így találja meg a számára optimális beállítást.ViZion: én sem szeretem különösebben, csak leírtam.
Ugyanakkor, ha nagyon finomhangolni szeretném a gépemet, lehet jobban járnék egy precízen belőtt offset-tel, de annyira nem érzem szükségét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Konteó topic
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828, 100% Akksi
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Én személy szerint nem használok semmi ilyesmit, igaz, nem is nagyon hajtom a gépet, 3.8GHz környékén szalad 1.3V környékén. Mondjuk nálam elhanyagolható a VCore drop. A legjobb az, ha az ember alaposan körbejárja a problémát, és kipróbál különféle beállításokat, feszeket, LLC-vel, anélkül, offset-tel, anélkül, gyárilag definiált "tuning-profilok" alapján, hogy így találja meg a számára optimális beállítást.